TR(hatred) ws dsc| bitmeden cıkmak yakışmadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
9
EXE RANK

Z1rT

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Web sitesi
www.netbilgini.net
Z1rT
Merhaba bu ss koyma amacım mac oncesinde bize karsı olan hakaretlerden dolayı koydum umarım bir takımla mac atmadan once birdaha hafife almazsınızda macın ortasında quit cekmessiniz kendi swlerinden kacırdık arkadaşları kusura bakmasınlar artık

İlk yarı yanlıs hatırlamıyorsam 8-7 yeniyorduk
2. yarı ss kacıs anı

di-0RGN.jpg

Neymiş arkadaş rakibini kücük görmicekmişsin
Sadece bakıp geçmen yeterli başarı istemiyorum.

başarılar Mert

Başarılar Mert

başarılar.,.,.,.

"Neymiş arkadaş rakibini kücük görmicekmişsin" yazmıssın ama siz bunlardan çooooook daha önce vardınız :) sizin bunları kücük görmeniz daha dogru olmazmıydı ?

LEXPORS

oncelıkel mert. 2 kişi fakeydi topıcte zaten ısımlerı yok ayrıca gordugun gıbı realden 3 kısı duruyor .

suda bır gercekkı real kadro qelsn atalım yenılırsek bı zkoycaz ss ql

Başarılar Mert.

Seviyeli yorumlar.

"Neymiş arkadaş rakibini kücük görmicekmişsin" yazmıssın ama siz bunlardan çooooook daha önce vardınız :) sizin bunları kücük görmeniz daha dogru olmazmıydı ?

LEXPORS

Orası öyle kardeşim ama bu oyunu oyun için oynadıgımızdan kücük büyük farketmiyor bizim için dalgamıza bakıyoruz benim kızgıdım tek nokta mac oncesi bu hakaretlere ne gerek var sonrada hemen real yoktu yok böyle fln

oncelıkel mert. 2 kişi fakeydi topıcte zaten ısımlerı yok ayrıca gordugun gıbı realden 3 kısı duruyor .

suda bır gercekkı real kadro qelsn atalım yenılırsek bı zkoycaz ss ql

Serdar bak kardeşim bizim realimiz 2 yıldan beri nerdeyse yok ka gaming olrak mac attıgımızı gördünmü hic emin ol bizim real kadromuz olsa bizimle mac atmaya bile tenezzül etmezdiniz önümüzdeki maclara bakalım sadece sunu bilmenizi isterim rakiplerinizi küçük görmeyin heleki bizim gibi bir clanı..

Başarılar Mert.

Seviyeli yorumlar.

Yorumlar için teşekkürler

[/B]
Serdar bak kardeşim bizim realimiz 2 yıldan beri nerdeyse yok ka gaming olrak mac attıgımızı gördünmü hic emin ol bizim real kadromuz olsa bizimle mac atmaya bile tenezzül etmezdiniz önümüzdeki maclara bakalım sadece sunu bilmenizi isterim rakipleriniz
i küçük görmeyin heleki bizim gibi bir clanı..

bılırsın mert ben ferhatı sevverm kA nın kurulusunda ılk bende vardm clanda ben kımseyı kucumsemem , suna ınanırım yensekte yenılsekte

sızı gercekten sevııyorm 2 3 yıl olmasına ragmen clanınız hala yerınde duruyor :)

dostlugumuz bıtmesın :)

qele

geri adım terk.Başarılar kA* clana dünkü yetme değiller en azından :)

tebrikler Mert

tebrikler mert.

Başarılar Mert .

senı bu forumda ılkez goruyorum sen kımsın deqişiiiik.

Türkçe harfler kullanıp , beyin zekan geliştiğinde konuşalım. "BENİ ÇEKEMEYEN ANTEN TAKSIN" kanka tel taktırdınmı dişlere?

:) insanların karekter ve dış görünüşüyle dalga geçmen senin ne kadar aciz ve gevşek bir insan oldugunu gosterıyor :)

"Oğlum olsan cebine uyuşturucu koyar karakola bırakırım" derler ya ,o kadar bile değilsin düşün gerisini :)

Geri