Top Sektırme Rekor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dertce03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

dertce03

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
dertce03
Çinli Gao Chong 3 Kasım 2007 'de sadece kafasını kullanarak "bir" dakikada 341 kez bir football topunu sektirmeyi başardı. Rekorun videosuna aşşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sponsor Bağlantı

Yannız o Football topu değil futbol topudur :D türkçemizi katletmeyelim ingilizce olarak öyle yazılır ama burası türkiye futbol topu de kısacası :D:D:D:D

helal olsun adama bende bi hünerimi söyleyim o zaman hiç düşürmeden tek seferde 102 saydırdım :) KAFAYLA ;) kac dakika bilemiyorum neyse :)

ben sektirmem tutarım freestyleciyim sağ sol kafa göğüs değiştirerek sektşriyorum rahat 500 arada hareketlerle :)

video ya bakamadım ama googlede arattırdım orda baktım vee çocuk dikkatimi çekti çocugun kafasının şekli değişmiş artık ne kadar topla oynadıysa kafasının şekli suratının ifadesi vücut hareketleri değişmiş..1: D dikkat edin

video ya bakamadım ama googlede arattırdım orda baktım vee çocuk dikkatimi çekti çocugun kafasının şekli değişmiş artık ne kadar topla oynadıysa kafasının şekli suratının ifadesi vücut hareketleri değişmiş..1: D dikkat edin

aynen benımde dıkkatımı cektı :d

Yannız o Football topu değil futbol topudur :D türkçemizi katletmeyelim ingilizce olarak öyle yazılır ama burası türkiye futbol topu de kısacası :D:D:D:D

3-5 lafın aramızda lafımı olur :S

Geri