Tocci arwy Ray <Dg> Hilee bi bakın :)

1
EXE RANK

#MiRacLee

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
#MiRacLee
S.aleyküm arkadaşlar
Bu akşam Tocci arwy ile maç atıık adamlar hltv yerine adam sokup yer sölemeye çalıştılar. Tabii anladık böle olduğunu banladık adamı. Daha sonra Ray nickli bi arkadaş belli ederek Gh ile kastı . Mactan sonra pc sine girdiğimde bunu buldum . Ben anlamam ne olduğunu bide siz bakın istedim. Anlayanlar ne oldugunu sölerlerse sevinirim.

Buyrun ss ;

asdkw.png

Ssyi yaklaştırdıkça Bilgi yazan yerin arkadasında xzonelip1.dll olduğu belli oluyo. Buyrun bakın gh olup olmadığınıda söleyin lütfen.

SEVİYELİ YORUMLAR LÜTFEN :)

xzone yazıyo baksana :D:D

Ben kullanmadığım için anlamıom :D Bikaç kişiye sordum msn hile dediler :D Yinede emin olmak istedim hltvde varda :D

:D kullandın demedim zaten :D

Belliydi Böyle oldugu adm tarayarak Cıkıo .. evladı.

SS de Bulunduqu dizin Geri Dönüsüm Kutusu zannedersem :)

Geri dönüşüm kutusundaydı ama gözükmüodu arama sonuçlarında çıktı :)

Kullanan arkadaşlarımızı ne olduğunu söylemeye davet ediyoruz :D :D

Sefa kanka ben biraz araştırıyorumda bi arkadaşım xzone nin ghost satıldığı yer olduğun söyledi xzonelip1.dll de ghostdur sanırsam. :D

Teşekkürler Ganga :D

Evet Beyler Ben ~Ray <Dg>
Dün pcme girdi ve ekranımda xzonelib1.dll var ne oldugunu vallahi billahi bilmiyorum
cs yi cdeyle yüklüyorum oda yükleniyor ve o arama sayfası ekranıma geliyor.
Orda yazıyoduki bu dosya geri dönüşüm kutusunda arkadaşta baktı geri dnüşüm kutusunda öle bi dosya yok tu.
Half life yazıyordu orayada baktı ordada yoktu
msn=im
-alpay@w.cn isteyen her zaman girebilir pc'me yalan yok
Kullansam kullandım derim ama yalan yok 4 yıl önce o f4 le açılan boku kullanmıştım
O günlerde hevesimiz vardı ama şimdi yok .
isteyen pc'me girebilir isteyen maça çağırsın spec geçsin beni izlesin farketmez yani.. :):001_cool:
3d aim demeyi bize yakışmAz.

hmm adam gh bugun ezdik

~Ray <DG> bunu hepimiz biliyoruz ki ghost internetten indirebileceğin birşey değil , parayla alınmış bişeyi nasıl oluyorda bilmiyosun ?

Ayrıca yemin etme çarpılacaksın :)

kalwin kardeşim ağlama...silmeyi bilmiyonuz kullanıyonuz geçtim belli etmeden kullanamıyonuz hile sizin neyinize anlamıyorum ki :S yeni yetme olduğunuzu bu kadar mı belli etmek istiyorsunuz aşisdlaişsdliasdli aim çektiriyolar ya .D

Zaten bitek siz akıllısınız kalwin.

bak ne dedim "bu adam hile demiştim" ben ;D

Geri