Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[FONT=Franklin ***hic Medium]Arkada$Lar ~`TiqqeR<a$k> ı biLen biLir adam kingof kinqLerinden biri. Rc`sini pm yolu ile payLa$ıyorum.... Özelden mesaj atın linki vereyim...[/FONT]
[FONT=Franklin ***hic Medium]Anlatım tiqqer adlı dosyayı C:\***RRA\Half-Life\cstrike klasörü içine atın. Oyuna girin konsolu açın [/FONT] [FONT=Franklin ***hic Medium]/exec tiqqer.rc yazın bu kadaR ( biLmeyenLer içiN )[/FONT]
Özellikleri;
Görüntü Ayarları ve gl_ ayarları müthiştir
Karanlık yerler aydınlatılmıştır,Tek bir karanlık yer yok
İnanılmaz recoil ayarları ile bileqinin oLmasına gerek kaLmıyoR.
€n önemlisi ise qerCekten Tiqqer ` in olmasıdır...!
______Butonuna Basmayı Unutmayın ki Link Yenilensin )______________ --------------------------------------------------------------------------------------------------------
[quote="~QzqR`']oLm modsun bide söLe sacma konuLar acma barıs :=)[/QUOTE]
[FONT=Franklin ***hic Medium]sen nerden biLiyon ismimi cakaL . Hemde karde$ önene gelen sırf cFq için Nb ye uye oLmasın diye yaptım çünki saqLam cFq )[/FONT]