thundeRousLy reaL team | WS | kA* | kA* Dan Büyük ReziLLik Yakışmadı !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Webher0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

Webher0

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Webher0
Merhaba Arkadaşlar Daha Demin Bi Maçtık kA* Clanı ile ama full sövdüler. Olsun Yinede Hepsinin SS sini koyuyorum
İlk Setin SS Sini Almayı unutmuşum özür dilerim ilk set 6-6
2.Set : Imageshack - bu1.png
Buda Ayıpları :@ !! : Imageshack - buda2.png

YoRumlarınız bekLiyoRuz.

Orda kA * Team İle ilgili birşey varmı kA * Clan ile ilgili birşey göremiyorum Fake Takım 2 real 3 fake ayıktınmı ;)
ha ilk yarı hltv sokmadım Max denen sahız 17-5 2. yarı hltv soktuk adam 4-5 ne iş :D

Orda kA * Team İle ilgili birşey varmı kA * Clan ile ilgili birşey göremiyorum Fake Takım 2 real 3 fake ayıktınmı ;)
ha ilk yarı hltv sokmadım Max denen sahız 17-5 2. yarı hltv soktuk adam 4-5 ne iş :D

zaaaa max da wall vardı ondan :d tövbe tövbe tabi tabi hep dediğnz gibi wall die banladınız hepmizii yalanmı ? ve tag değiştirerk girdinz maça ister real team getirin ister fake sonuç oratada dimi ;)

kA Tagı diye bişi gecmiyo kardesim işine bak 2 real var orda :D

oyunu oyun diye oynamıyosunuz kA* Team yenilmeyi yenmeyi Geç olmaadan öğrenmememiz öğrenmeniz GeRek :sneaky2:

HacqToR Arkadaşım Haklısın Bu team Herkezi kendinden küçük görüo ama bilmiolarki en altta onlar var :)
Hamachji Yorumun İçin Teşekkürler :)

Bizde WAll Vardı Da sen hltv sokunca Kapattık :) lütfen edebli konuş ne olcak belki adam ct de kasamıo ? sende ct de kasamıosun gördük en sonlardaydın o yüzden kimsye laf kalabalığı ypma :)

tq4n Cok güveniorsanız Kendinize kA Team iLe socL mac Atın Hemde BEn baKtım Ayıplarına kA Lardan Cok siz Kfr Ediosunuz Ne iş Sonradan Ban yiyince bda Ayıpları Diorsunuz... Sabah Sabah Beni Sinir Ettin Ya :@

Bizde WAll Vardı Da sen hltv sokunca Kapattık :) lütfen edebli konuş ne olcak belki adam ct de kasamıo ? sende ct de kasamıosun gördük en sonlardaydın o yüzden kimsye laf kalabalığı ypma :)
Tabi İlk yarı full duvar calıstı 2. yarı hltv soktuk adam sütten kesilmiş ak kaşık gibi oynuyo :D

Ka team yenınce çenelerı açılıyor yenilince laf kalabalıgı yapıorlar :D asdasd

Ka team yenınce çenelerı açılıyor yenilince laf kalabalıgı yapıorlar :D asdasd
Yaw kardesim bu macta kA team fln varmı bi bak kA team geciyomu 2 real 3 fake hala kA diyosun kA team tagı varsa bilgi o realdir okey fake aldıgımz zaman fake tag alırız bunu bil

Yaw kardesim bu macta kA team fln varmı bi bak kA team geciyomu 2 real 3 fake hala kA diyosun kA team tagı varsa bilgi o realdir okey fake aldıgımz zaman fake tag alırız bunu bil

Fake Tag ? kA* Clanın Maç sw Sinde deyidi bu 1 !
sizin diğer maç ss lerine baktığımda Oyuncular aynı hala ne konuşuosun anlamadım

Tabi İlk yarı full duvar calıstı 2. yarı hltv soktuk adam sütten kesilmiş ak kaşık gibi oynuyo :D

sana gülmemem için bana 3 sebep say :Dzaa ne kadar ezksin ya wal diyo buda :D

TebrikLér ~`

Hahhaha thundeRousLy | real de kim wardi sole bi

Geri