5
EXE RANK
AEROPOSTALE.`
Fexe Kullanıcısı
Uzun zamandır beklenen Sims oyununun yeni versiyonu Sims 3 nihayet satışa sunuldu. Şimdiye kadar oynadığınız Sims’lere göre çok daha gerçekçi olan Sims 3 birçok yeni özellikle donatılmış. Windows ve Mac için aynı zamanda satışa sunulan Sims 3′ün aynı zamanda iPhone için de bir versiyonu hazırlandı.
Benim de saatlerimi bilgisayar başında geçirmeme neden olan bu oyun gerçekten oynamaya değer. Yeni oyunda içsel öğelerin yanında dışsal öğeler üzerinde de oynama yapabiliyorsunuz. Fakat eski versiyonlarda olan karakterinizin en gerekli ihtiyaçları arasında yer alan tuvalet ve banyo Sims 3′de bulunmuyor. Oyunda video kaydetme özelliği dışında soundtrack’ları, geçişleri ve hikayeyi de düzenleyebiliyorsunuz. Hatta kendi kaydettiğiniz videoları Sims 3 resmi sitesinde ya da kendi sitenizde yayınlayabiliyorsunuz.
Dünya çapında tam 60 ülkede satışa sunulan Sims 3 tek DVD’den oluşuyor ve yazının başında da belirttiğim gibi hem Windows hem de Mac ile uyumlu sürümleri bulunuyor.
Masaüstü Bilgisayarlar için:
İşletim Sistemi: Windows XP veya Windows Vista
İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+ veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1 GB RAM (Vista'da 1.5 GB RAM)
Ekran Kartı: NVidia GeForce FX 5900 / ATI Radeon 9500 veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 128 MB
Dizüstü Bilgisayarlar için: İşletim Sistemi: Windows XP veya Windows Vista
İşlemci: Intel Pentium 4 2.4 GHz / AMD Athlon XP 2400+ veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1.5 GB RAM (Vista'da 2 GB RAM)
Ekran Kartı: NVidia GeForce GO 6200 / ATI Radeon Mobile 9600 veya daha iyi bir ekran kartı
İndirme Linki :
Megashares - Drag. Drop. Yup. The first site to provide FREE file hosting with drag n drop support.
Crack Linki:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Sims 3 Serial Key :
BDCC-B5CM-MA3H-HMAJ-MRLD
TFJ2-3L7W-ZCKB-TZC9-GRLD
2KNW-VMZB-L6S5-4L6G-ARLD
X999-VZPC-W96U-QW9U-YRLD
JWB3-VU2V-VRA7-MVRY-BRLD
KK2J-WSZ4-U3B6-BU3Z-ARLD
GU2A-DB8F-BJKD-MBJ9-JRLD
MH4L-U6V9-S3D2-6S3T-6RLD
VZ4U-KUTL-PJMY-RPJB-5RLD
GCQ8-EAZ4-9K86-99KW-ARLD
Benim de saatlerimi bilgisayar başında geçirmeme neden olan bu oyun gerçekten oynamaya değer. Yeni oyunda içsel öğelerin yanında dışsal öğeler üzerinde de oynama yapabiliyorsunuz. Fakat eski versiyonlarda olan karakterinizin en gerekli ihtiyaçları arasında yer alan tuvalet ve banyo Sims 3′de bulunmuyor. Oyunda video kaydetme özelliği dışında soundtrack’ları, geçişleri ve hikayeyi de düzenleyebiliyorsunuz. Hatta kendi kaydettiğiniz videoları Sims 3 resmi sitesinde ya da kendi sitenizde yayınlayabiliyorsunuz.
Dünya çapında tam 60 ülkede satışa sunulan Sims 3 tek DVD’den oluşuyor ve yazının başında da belirttiğim gibi hem Windows hem de Mac ile uyumlu sürümleri bulunuyor.
Masaüstü Bilgisayarlar için:
İşletim Sistemi: Windows XP veya Windows Vista
İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz / AMD Athlon XP 2000+ veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1 GB RAM (Vista'da 1.5 GB RAM)
Ekran Kartı: NVidia GeForce FX 5900 / ATI Radeon 9500 veya daha iyi bir ekran kartı
Dizüstü Bilgisayarlar için: İşletim Sistemi: Windows XP veya Windows Vista
İşlemci: Intel Pentium 4 2.4 GHz / AMD Athlon XP 2400+ veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1.5 GB RAM (Vista'da 2 GB RAM)
Ekran Kartı: NVidia GeForce GO 6200 / ATI Radeon Mobile 9600 veya daha iyi bir ekran kartı

İndirme Linki :
Megashares - Drag. Drop. Yup. The first site to provide FREE file hosting with drag n drop support.
Crack Linki:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Sims 3 Serial Key :
BDCC-B5CM-MA3H-HMAJ-MRLD
TFJ2-3L7W-ZCKB-TZC9-GRLD
2KNW-VMZB-L6S5-4L6G-ARLD
X999-VZPC-W96U-QW9U-YRLD
JWB3-VU2V-VRA7-MVRY-BRLD
KK2J-WSZ4-U3B6-BU3Z-ARLD
GU2A-DB8F-BJKD-MBJ9-JRLD
MH4L-U6V9-S3D2-6S3T-6RLD
VZ4U-KUTL-PJMY-RPJB-5RLD