TH3_4K0 : ekran kartımın yanmasıyla birlikde.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TH3_4K0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

TH3_4K0

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
TH3_4K0
Arkdaşlar dün qece qiden gelen elektrikler nedeniyle :D pc acıkdı benm we ekran kartıma vedaa ettim xD bilgisayarım aciliyor ama qörüntü gelmyior bu nedenle cs oynuyamiyorum.
Buda Csye bi müddet ara wermem qerekdiqi oluyo xD Herkez aeo x)

dwqd gecmıs olsun xd

sus aga yha kafayı yicem bütün pilleri cıkardım BİOS dandır dedim belki :D DIııt lamadı xD ramin yerini deiştirdim xD sora qittim ekran kartını başka pcye taktım ordada calişmadı ordan anladım xD cok morelim bozldu cs oynayamadıım icin xD

sus aga yha kafayı yicem bütün pilleri cıkardım BİOS dandır dedim belki :D DIııt lamadı xD ramin yerini deiştirdim xD sora qittim ekran kartını başka pcye taktım ordada calişmadı ordan anladım xD cok morelim bozldu cs oynayamadıım icin xD

[FONT=Century ***hic]bizene akgün yakmasaydin askdkaskd[/FONT]

Kes Sadece Domal diorm sana :D olm dur şimdi bi daha ugraşıcam kafaya taktım cözücem ben bu işi bu qece :D

Çözümü bende asldlasd:D ama bişiler wermen lasm anladın yhaa:D

RC mi weririm :D

g.o aKqun gene kapimiz acik sana:=)

qecemıs olsn cozersın sen ıns

aRKaDas eKran KarTSızda oynaya blrisn aMa biraz pinqLenir Oyun Ekran kartını cıkartıp Ekran ayarları Cs de oynarsan Pinq Düşürücü Bi cFg kullanırsan Oynaya blirsin

Not : Sizlerde Ekran kartı felan yanmamasını istiorsanız bi bilqisAyaRcıDan SipLinTeR alın eLektrik kesimlerinde pc niz qüvenli kalır

Kardeş PCyi aciyorm. qörüntü gelmiyo :S pillerdendir diye bakdım deil monitörü başka pcye taktım sorunsuz calişdi. jumperla resetledim yine olmadı. Sora ekran kartını başka pcye taktım o pcdede qörüntü gitti :D Ekran kartı kısa devre yapmış olmaLı x)

Geri