Temel Fıkraları

Temelin inegi hastalanmis.. Hangi veterinere ***ürmüsse bir türlü iyilesmemis.
Temel biçare bir sekilde düsünürken ellerini açip ALLAH'a yalvarmis..
-''Yarabbi sen inegimi iyi et, iyi edersen 15 gün oruç tutarim... ".
Bu hayvan iki günden fazla yasamaz diyen veterinerlere ragmen inek iyilesmis..
Bizim temel 15 gün oruç tutmus. 16.gün inek ölmüs. Temel ne yapacagini sasirmis.
İnek ölü, havadan 15 gün tutulan oruç.....

Ellerini açmis :
-"Yarabbi sen saniyorsun ki Temel aptaldir, hiç itiraz kabul etmem, inegi kurbana sayar, tuttugum oruçlari da Ramazan'dan düserim hiç kusura bakma..'''

Temel, Amerika'ya gider, Fransız ve Amerikalı arkadaş edinir.
Ne olursa olur üçü beraber ciddi bir suç islerler. Mahkemeleri olur ve mahkeme üçüne de ölüm cezası verir.
İnfaz sekli önce Fransiza usulen sorulur,
Fransız; "Bizde giyotin gelenektir şerefi vardır" der. Giyotine yatırırlar ve kafası gider.
Amerikalı arkadaşına sorarlar. "Bizde elektrikli sandalye gelenektir" der. Oda sandalyeye bağlanır ve ölür.
Sıra Temele gelir.
Ona sorulduğunda Temel düşünür. "AIDS ten ölmek istiyorum!" der.
Herkes şaşırır. Ama doktorlar şırınga getirirler ve AIDS mikrobunu damardan Temel'e enjekte ederler.
Karadeniz'den gelen hemserileri sorar, "Temel nettin?"
Temel cevap verir:
"Çaktırmayın prezervatif taktım."

Bizim Temel işe başvurmuş, yazılı sınavı bir şekilde geçmiş,
daha sonra mülakata girmiş. İnsan kaynakları sorumlusu
konuşmaya başlamış:
-"Önce bilgi ağırlıklı sorularla başlayalım. Mesela,
internet nedir?"
-"İşe ciremedum demektur..."

Fadime Temelin sex tarzından hoşlanmaz. Temele
-Temel sen heme işe başlıyosun bu iş böle olmaz benim uyarılmam lazım der
Temel kafa sallar ama aynen dewam eder
ama fadime her defasında aynı şeyi söyler
-Temel benim uyarılmam lazım.
Sabah temel işe giderken fadimeye döner ve Fadime akşam gelunce senu si....cem uyarmadu deme

Oglum...

bu ikinci mektupuda para cibin unuttuk citti.

neyse..

sağa bu mektunu yeni evimizden yazayrum.
pugün yeni pir eve tasunduk.. sağa adresi verecektum lakin pizden onceki komşularımız kapi numarasini sokmusler onun için sağa adresi veremeyrum.

Pizden cd lerini istemişsun. Eyi etmişsun. baban valizini doldururken cd ler fazla yer kaplamasun diye cd leri ikiye kırıp öle kodu çantaya.. alınca birleştirur kullanursun.

kurban bayrami yaklaştu malum.. baban bi kurbanlık aldi. sana kurbanlıklan çekturduumuz resmi cöndereyrum.. sağdaki baban soldaki ben ortadakide kurbanlık. Heralde tanımışsundur.

yeni ev demiiştimya.. bizim evin elektriklerini kesmişler baban düğümlemeye çalışırken elektrik celdu babanu carptu. haçan hastaneye cittiler birazdan celurler.

başumuza celmeyen tersluk kalmadi.. evin salonuylan oturma odasını ayrı etmişler.. baban duvarları birleştirmek içun azcık dinamit kullandı..salonlan oturma odası yıkıldı ama olsun artık evimizun bide açık manzarası oldu..

Evin salonunu zate şimdide kullanamayruk.. malum hava kış.. yagmur yağayi. baban teknesini çestu odun etti.. sobada onu yakayruk.Akıllı baban Yeni teknesini ıslanmasun diye salonda yapai. pitince 13 metre olacak.. artuk bool bol hamsi tutarsiniz. gerçu üçüncü kattan tekne nasıl inecek onu pilemeyrum. İnşaati yapan mutahit karadenuzlu pi hemşerumuzmuş, pinayi diktikten sona merdivenleri yapmai unutmuş.. Eve ip merdivenlen çıkayruz. Bazende odundan yangın merdivenini kullanayruz.

oğlum seni çok özledik baban elbiselerini koklayip turai.. onun yüzünden 3 aydır elbiselerini yıkayamayrum. neyse okul 4 sene sonra pitecek.. o zaman yıkarum..

kardeşunu merak edersen ilkokulu pitirdu.. hepmzin cözleru yaşardi sorma.. ee yaşı 19 oldu seneye askere cidecek..
morali pozulmasun tiye bişey demeyruk ama askeriyedeki albay bunu bahriye etmezler dedu. sanirum karadenizden bi parçada yanında ***ürmek zorunda kalacak.. baban şimdiden onun için bi havuz yapai..

mektubumu pitirirken cözlerinden öpeyrum.. valizine koyduum hamsi recelini iyi bi yerde sakla..

anan fadime...

Geri