Teknik Bir Yardım.! Lütfen Bi dk Bakar mısınız?

0
EXE RANK

-despicabIe`.

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-despicabIe`.
ArkadaşLar Pc özellikLeri ;
İşlemci : İntel Pentium 4 CPU 3.00Ghz
Ram : 2Gb
Ekran kartı : Nvidıa GeForce 9500 Gt 1 Gb

Ama Csye qirince donuyor Ekranın renkleri felan karışıyor.Ne yapmalım ne önerirsiniz. Lütfen Ciddi Yorumlar Yazın Çok Lazım 2 Aydır Arıyorum ama bulamadım.! Yardım EdenLere Edenlere Teşekkürler . !

Hard Diskin Dolmstr

konu gerekli bölüme taşınmıştır.#

windows 7 ise görew çubugunu daha basit bişey yap
ve masaüstünü boşaltabildgin kadar boşalt
ya da cs video ayarlarından 640x falan yap basitleştir yani herşeyi
görew yöneticisinde işlemler den gözüne çarpan farklı bişe varsa onu kapat mesela awp crosshair felan açıyorsan onu kesinlikle kapa
hiçbiri olmadıysa cs için gereken Java gibi bişe falan varsa onlara bak indir/güncelle

ekran kartını değiştir veya format attır

Format atarsan düzelicegini tahmin ediyorum ..

evet bi cs hatası için pc ye formatmı atılır ?
Farkettiysen cs hatası degil ? Donuyor , ekran renkleri karısıyor felan demis arkadas . Buda ekran kartında vs.. bi sorun olabilir anlamına geliyo . Ama kesin ekran kartından oldugunu bilmedigim icin format atmasını önerdim . Eger katılmıyosan oturup susucaksın oyle herseye laf atmıcaksın . Adam orda ekran donuyo , renkler karısıyo diyo sen gelmissin java yükle vs.. :D Javayla CS'nin hicbir alakası yok nası bagdastırdın bilmiyorum :) Neyse seninle gereksiz laf dalasına giremiycem .

Bu arada gh'yle yazdıklarını okudum .. Hepsi fasa fiso :) Yok gh 1-2 gün kullandım sonra bıraktım vs.. :D Gec bu isleri :)

Farkettiysen cs hatası degil ? Donuyor , ekran renkleri karısıyor felan demis arkadas . Buda ekran kartında vs.. bi sorun olabilir anlamına geliyo . Ama kesin ekran kartından oldugunu bilmedigim icin format atmasını önerdim . Eger katılmıyosan oturup susucaksın oyle herseye laf atmıcaksın . Adam orda ekran donuyo , renkler karısıyo diyo sen gelmissin java yükle vs.. :D Javayla CS'nin hicbir alakası yok nası bagdastırdın bilmiyorum :) Neyse seninle gereksiz laf dalasına giremiycem .

Bu arada gh'yle yazdıklarını okudum .. Hepsi fasa fiso :) Yok gh 1-2 gün kullandım sonra bıraktım vs.. :D Gec bu isleri :)
ya bi kes inanmassan inanma yapram beni tanıyanlar tanır gh falan kullanmam bidaha asla. gh kullansaydım o yazıları buraya yazıcak cesaretim olurmuydu sence. Bi degişiklik yap ve beynini kullan. ve ben farkındaysan pek de bildigimden demedim adam a yardım ediyim diye öyle hatalar çok daha basit bişey yüzünden olabiliyo. banamı ögretiyosun neyin ne oldugunu.hem sen daha cs de beni tanımıyosun bile bilip bilmeden seni ilgilendirmeyen işlere burnunu sokma.

ya bi kes inanmassan inanma yapram beni tanıyanlar tanır gh falan kullanmam bidaha asla. gh kullansaydım o yazıları buraya yazıcak cesaretim olurmuydu sence. Bi degişiklik yap ve beynini kullan. ve ben farkındaysan pek de bildigimden demedim adam a yardım ediyim diye öyle hatalar çok daha basit bişey yüzünden olabiliyo. banamı ögretiyosun neyin ne oldugunu.hem sen daha cs de beni tanımıyosun bile bilip bilmeden seni ilgilendirmeyen işlere burnunu sokma.
Tmam sensin kardesim . Hatta sen kingsin ben botum :(

Kardeşim ekran kartını sök Anabord olarak çalıştır , eğer hala bu renk hatası veriyorsa işlemci yada anakart mefta olmuştur eğer vermiyorsa ekran kartın gitmiştir :) denemeni tavsiye ederim :)

Geri