Tek Tuşla Silah Alım Coder ßy [~Gresto/HyvnstyLe``]

3
EXE RANK

~Gresto/HyvnstyLe``

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
~Gresto/HyvnstyLe``
bind "p" "buy; menuselect 1; menuselect 3; buy; menuselect 7; buy; menuselect 8; menuselect 4; buy; menuselect 8; menuselect 2; clmenu1"
bind "i" "showbriefing"
bind "j" "buy; menuselect 8; menuselect 4; buy; menuselect 3; menuselect 1; buy; menuselect 6; buy; menuselect 7; buy; menuselect 8; menuselect 2; clmenu"
bind "k" "buy; menuselect 8; menuselect 4; buy; menuselect 8; menuselect 2; buy; menuselect 4; menuselect 3; buy; menuselect 4; menuselect 1; buy; menuselect 6; clmenu2"
sensitivity "2"

1.5 için geçerli olsa gerek 1.6 da daha kısa yolu var diye biliyorum

Teşekkürler Bilmeyenlerin işine yarıya bilir

Ben bunu çözeli yıllar oldu Script dediğimiz ayarlar ile 1.6'da Sxe geçen bir komuta zinciri oluşturuyorsunuz sxe sürümsüz geçiyor sonuçta hile değil bişey değil ben kullanıyordum sonradan vazgeçtim hatta bunun için bile sırf site bile var

aşağıdaki emir komuta zinciri ile tek tuşa atama işlemini yapabilirsiniz.
site vermek yasak.

Bütün paylasımların ıcın saol kardes

Ben bunu çözeli yıllar oldu Script dediğimiz ayarlar ile 1.6'da Sxe geçen bir komuta zinciri oluşturuyorsunuz sxe sürümsüz geçiyor sonuçta hile değil bişey değil ben kullanıyordum sonradan vazgeçtim hatta bunun için bile sırf site bile var

aşağıdaki emir komuta zinciri ile tek tuşa atama işlemini yapabilirsiniz.
site vermek yasak.

Site Vermek yasak sebeb ? siz onun bunun sitesini burda versiyosunuz'da bişey demiyoruz biz burda faydalı olsun bilinsin diye site verince yasak böyle adalet işte.

Site Vermek yasak sebeb ? siz onun bunun sitesini burda versiyosunuz'da bişey demiyoruz biz burda faydalı olsun bilinsin diye site verince yasak böyle adalet işte.
Uslubuna dikkat ederek konusursan iyi olur

Geri