0
EXE RANK
myxairosk
Fexe Kullanıcısı
Bak Kardeşim Sana Öyle Bi Program Soruları Sorarım ki Altından Kalkamassın !! Kodluyorum Diye Birşey Yok .. Win32 Nedir Diye Sorsam KemKüm Edersin ... Şahsen Bende Fazla İyi Bİlmiyorum Ama Bildiğim Çoğu Şeyler Var ... Gh0s7 H4x ewt Virüslü Ama Onu Açtığında Yanında (Esktradan) Açılan Bi Program Göremedim Ben ... Windowsupteade.exe nedir bu dosya ? Hem Turkojan 4 de Sahte Hata Mesajı Var Sen C++ dan Anlıyosan Madem Git Bu İş ile Uğraşan Firmada Çalış Para Kazan ki Delphi veya C# Dili Öyle basit bir dil değildir ... koskoca system adı altında çalışan sxeyi sen mi açığını bulucaksın ? Defalarca Compresslenmiş Sxeye sen mi komut vericeksin ? Eğer bir programı açıyosan ekstradan program açılmaz .. hem windowsupteade ? bunun cs ile alakası nedir madem ölye diyorsunda ... bide şöyle diorsun antivirüs fln temiz gösterir sen bana bütün antilerin yakalayacağı virüs yolla ben sana kodları bozmadan bütün Antilerden kaçırılmış olarak iade ediyim yani bunlar zor bişey değil FUD yapmak bebe işi çünkü crypto-suite.org bu steyi bilmeyen yok ... hayır zamanında bizde yapmadık değil bu kadar insanın vebalini nasıl alıyosun ben yaptım pişman oldum hiç deilse hiçbir makineye zarar vermedim çocuktuk yaptık bi hata ama şimdi yıkmaktan çok yapıcı olmayı tercih ettim insanlara faydam olmayı ? istediğin kadar inkar et ama ben gerçeği biliyorum kardeşim bende sana diyorum ki bu işten wazgeç 3 günlük dünyada vebal taşımaya deymez ...OLUM BEN SIZIN ICIN 1 HAfTA PC BASINDA GECIRIYIM LOADER CODE LIYIM SIRF SIZ OYUNA PARA YATIRMAYIN DIYE YATIRAN *** LARINA KARSI SAVUNMANISI ALIN DIYE SIZ NAPIyosunuz BU ADAM BIZI HACKLIYOR PROGRAMLARINA TROJAN KOYUYOR DIYE SOYLENTILER ATIN ORTAYA SIZE DEFALARACA SOYLEDIM PROGRAMDA HIC BIR ZARARLI VIRUS BULUNMAMAKTADIR AV LERE YAKALANMA SEBEBInı DE ACIKLADIM Zaten GHOst HAcKI BILE AVLER VIRUs DIYE GORUR SEBEBI ICINDE LOADER BULUNDURDUGU ICIN BEN KIMSEYI ZORLAMIYORUM INDIRIN DIYE ISTEYEN INDIRIR ISTEYEN INDIRMEZ O SIZE KALMIS BISEy
MADEM ICINDE VIRUS OLDUGUNA INANIYOSUN INDIRMICEKSIN OZAMAN Ne Benım kaybım olur Ne Sizin Boyle Bos Konular acıpta bana laf atmaya hakkınız yok sızın