TCS vs Rei de cLaro

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hArry*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1
EXE RANK

hArry*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
hArry*
Oyun başlamadan önce gh dediler :D Ardından bunlar kim gidin sağlam team ile alın dediler :F Ama sonuça gel 2. yarı yok malesef çünkü 9. elden toplu Quit attılar :lol: + 4 gün önce gh moviem çıkarcaktı diyor ki 20 tane hltvni izledim 5 tane sahnen çıktı izlediğin dahada yapacak arkadaş. Gider şimdi anca fake yapar Hahaha :lol: :lol: Balyoz gene bildiğin balyoz ana bacı katar REZİL ~

:thumbdown:

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/6/16105.jpg

&

http://i1103.hizliresim.com/2011/3/6/16201.bmp

ql heriye sadece :)

qL T[C]S | maon & baLy0z` a ii olmus mq :D mq botları :d

T[C]S | daha akıllanmamış nese qL..!

Atatürk mah. Mimar sinan sok. 34/2 Ankara/Çubuk

Reel kesmiyor beni akıllandırmak için ?

Madem lüzum yok ne gerek duyuyorsunda yapıyorsun ? Gl ver geç ne laf atıyorsun ? Çok bilen varsa buyursun oynasın daha iyisini.

heri sen ali özer diye birini tanıyo musun o da çubuktan csci .d

Yok la tanımam :F Ama o beni tanıyordur :D

qL. qh akıyo..

Yok la tanımam :F Ama o beni tanıyordur :D
yok teknocs falan diye serverlar falan kuruyodu 2-3 yıl önce severim keretayı 23 yaşında yakında baba olur İNŞ çubuk küçük belki görüşmüşünüzdür dedim :D

[quote="~ By.']qL. qh akıyo..[/QUOTE]

Akar. Acınmı var ?

yok teknocs falan diye serverlar falan kuruyodu 2-3 yıl önce severim keretayı 23 yaşında yakında baba olur İNŞ çubuk küçük belki görüşmüşünüzdür dedim :D

:F Hiç duymadım vallahi :D

bz de buradan konusuyoruz konu uplanıyo mllet giriyodur ana bacı :D
matematik çalışmaktan mahvoldum :drool:

İhihihihi :lol:

hayırlı geceler AEO beyler yatayım uyukluyorum :D

harrY bidaha su cs ye girebilirsen adam deilim (: izle sadece izle haa adrese gelince coq adres veren oLdu reaL görünce abisi ***e geLdi aykTnmı işte adama bu koyuyor ank deilimm bi oLsamm bat1 bebeLerii ordan knş ancak

Sen ne diyorsun la cd hack'ci ezik :D Neyin kafasını yaşıyorsun ak. :lol:

ql bızım clana :) kaan realde en yakın ben varım sana ;] daha korkutelıne qelemıon ankaraya qıtcen anca laf yap

Geri