TCS | q0rqEoS hLL RES DEİŞMİŞ ALIN KİNG GÖRÜN

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tracy46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

tracy46

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
tracy46
lamere bak açmiş yardırıyor

Yazik bunlar adamsa bn hİÇ bİr Şey demİyorummmmmm

qL :d HERKEZMİ O..... CIKACAK BU NE A

yazık valla yazık abi

fake diyecek ! :D

abi qörqeu5 un fotosunu görmedinizmi o tipten hersey beklenir . recep ivedik ondan şekil
birazdan fake diye ağlamaya başlar bebe yazık be . öncedende ice vs atmıstı 3d ss si piyasaya cıkmıstı qL :sneaky2:

ahaha alhımın botuuu :D :D yıkıldım helal :D knk

bu nedır ya bu nedır kardesım ezık desen ezık bıLe degıstırmez ezıklıgıyle oynar ama suna bak b0t safjsahasfasfasd bıde ben k1nqım dıe qecınır LAfta :D

uLan ayı yogi görgeus 3d oldugunu biliyodum , gecen mac atıyoruz adam bi duvar atıyorr bi duvar atıyor akıllara zarar :@

lAN BU BEBE SES MANYAGI DOMBİK OTURAN BOGA OTURDUGU YERDEN MİLLETE KAFA TUTUYO

ss alabilmek için socl da yapmış la ne bot adam sınız bizim sw dada dll koruması var lan salaklar hemen hile der eziklik abideleri ezildiğiniz birinin ss koysunlar hemen savunursunuz zaten hile hile derler kinq lion oyundayken teamviewer isteseydin ya eziq istediginiz macta oyundan cıkmadan isteyin team fake lerle uğraşın anca çekemediğinizin göstergesi gdr team a baksana fake maç ss almış harbi yazık qweqwe :D

BİZİM CASPER E OTURMUS ADAM TEK E TEK KALMIS 1 DWAR ATMIS SADECE :d ONUDA MOVIE YAPMIS :d KENDISININ ADAM SURUNUO HAHA WAY 0C LAR WAY :d SİZİN ANANIZI SURUNQENLER SIKSIN ASDADADA

Çekemiyen yalakalara bak qwewqe :D fake olmadığından nasıda eminsiniz demi ss olsunda uğraşın demi yalakalıp yapın ezikler hile olduğu düşündüğünüz her maç oyundayken teamviewer isteyin tmm mı kinqliontk nın clan qibi ağlıyonuz deyip kaçmayın qwewqeqw pff senoyna qirmeyen adamın ss almışlar eğer fakeyse o. sin tmm artık kim çektiyse koyduysay ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri