TCS | hArry* 1.5 İçin kullandığım rc.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stArs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

stArs

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
stArs
TCS benim için özel bir clandı o yüzden bu tag ile konu açtım.

Bir kaç arkadaşın istediği üzerine koyuyorum sadece buraya. 1.5 in zaten tadı tuzu kalmamış bu sayede bizimde bi çorbada tuzumuz bulunsun dedik.

Bu paylaştığım Rc 1,5 2 yıldır kullandığımdır, diğer konudaki ise bundan önce kullandığım yani 2side benimdir fake değildir.
Bu rc'yi zamanında cs3.Kingofcs.Com sahibi Mattjust Ahmet abiden aldım o günden beride kullanırım.

1.5 de çok zamanım geçti fakat bundan sonra kalan 4-5 ayımda 1.6 ile devam etcem şimdi bu rc içinde bi 50 ss koyardım fakat hiç uğraşasım yok :D . Güle güle kullanın.

xXx

tşkrtler 1.6da başarılar.

se

Bir kaç arkadaşın istediği üzerine koyuyorum sadece buraya. 1.5 in zaten tadı tuzu kalmamış bu sayede bizimde bi çorbada tuzumuz bulunsun dedik.

Bu paylaştığım Rc 1,5 2 yıldır kullandığımdır, diğer konudaki ise bundan önce kullandığım yani 2side benimdir fake değildir.
Bu rc'yi zamanında cs3.Kingofcs.Com sahibi Mattjust Ahmet abiden aldım o günden beride kullanırım.

1.5 de çok zamanım geçti fakat bundan sonra kalan 4-5 ayımda 1.6 ile devam etcem şimdi bu rc içinde bi 50 ss koyardım fakat hiç uğraşasım yok :D . Güle güle kullanın.

http://s2.dosya.tc/server16/eDOUmt/5.rar.html
eskılerden kım kaldı GDR :D

Gerçekten Tcs v1.5 de efsane clanlardan biriydi

Tşkler

http://s2.dosya.tc/server16/eDOUmt/5.rar.html

o 50sslik konuyu sanki kendi açtı ak uğraşamam demesi yok mu bide :D

Teşekkürler Berat adam gıral ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri