~ TazManYa `.# vs WestLe'R

2
EXE RANK

-TazManYa

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
-TazManYa
Daha Öncede Bu Resmi Paylaşmıştım ama Westlerin Benden Fazla Duvar Yediği ve Ağlayıp Bana 3D Dediği İçin Konu Silinmişti.Tekrar Paylaşıyorum bunu.Gördüğünüz Gibi HLTV Proxy Açık.Eğer 3D isem 3D Moviemi Yapsın Bekliyorum.Skor 19-16 iken Ss Almamam için Hadi qq Diyip çıktı Ama Yinede Ss Aldım.Bu Resmi Gördükden Sonra Hala 3D olduğumu idda Edicekmi Bakalım :)

Buyrun Resim :thumbdown:

tebrikler ztn hep adam gibi oynayanlara 3d vs diyorlar

tebrikler tazmanya ama sende bana wall dedin bn snn ssni cekip seni nb ye rezil ettim mi

Eyw SAgolun.Ben Kime waLL Dedigimi nerden hatırlıyım.ortada o kadr çok wall warki yanılmıs olabilrm

Yenen Herkes WaLL deildir Wall olsa bile sadece kendini kandirir ben hüseyini bilirim zaten kullanmaz :) Tebrikler

yaw madem yenıldım bukemedıgın bılegı opuceksın saygını goster cık 3d dıyo bıde utanmaz

Aynen Katılıyorum.Yenildigin zaman kabulleniceksin.Hep Yeniceksin diye Bişey Yok.Ama 3D diye çamur atıyo

Mert bugunleride mi görcekdik aga (:

Gördün İşte :)

Yok Kendisiydi.Msn den vs teklif etti

Zaten Yenilince herkes fakemi yenmişsin diyo :D

eee bu zamanda yenildigini kabullenicek adam bulmak zor.Hatta Adam bulmak zor

Benim Çamur attıgım falan yok.o adamın Aim oldugunu herkes biliyo.ama bana 3D diyen sadece bir kaç bot var

Benim Çamur attıgım falan yok.o adamın Aim oldugunu herkes biliyo.ama bana 3D diyen sadece bir kaç bot var

herkez biliyosa ve bilenlere ve sana söylüyorum maç movilerini atayım ortaya çıkar bende göreyim :)

Geri