17
EXE RANK
Almeria
Fexe Kullanıcısı
Malzemeler
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 adet tavuk but
- 2 baş kuru soğan
- 2 yemek kaşığı un
- 3 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 litre kaynamış su
- Tuz
- Karabiber
Süre:30 dk - 8 Kişilik Yapılışı Tavuk butu derisinden ayırıp göğüs ve 2 baş kuru soğan ile birlikte haşlayın. Haşlanmış etleri suyun içinden alıp minik minik doğrayın. 2 yemek kaşığı unu 2 yemek kaşığı tereyağı ile ayrı bir çorba tenceresine alın. Unun kokusu gidene kadar yaklaşık 3-4 dakika kavurun.
Tavuğu haşladığınız et suyuna kaynamış suyu ilave edin. Bu suyu unun üzerine azar azar ekleyin.
Sarımsakları dövün ve doğranmış tavuklarla birlikte tencereye ilave edin. Çorbanın suyunu kontrol ederek tuzunu ayarlayın. 10 dakika pişirin.
- 1 adet tavuk göğsü
- 1 adet tavuk but
- 2 baş kuru soğan
- 2 yemek kaşığı un
- 3 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 2 litre kaynamış su
- Tuz
- Karabiber

Süre:30 dk - 8 Kişilik Yapılışı Tavuk butu derisinden ayırıp göğüs ve 2 baş kuru soğan ile birlikte haşlayın. Haşlanmış etleri suyun içinden alıp minik minik doğrayın. 2 yemek kaşığı unu 2 yemek kaşığı tereyağı ile ayrı bir çorba tenceresine alın. Unun kokusu gidene kadar yaklaşık 3-4 dakika kavurun.
Tavuğu haşladığınız et suyuna kaynamış suyu ilave edin. Bu suyu unun üzerine azar azar ekleyin.
Sarımsakları dövün ve doğranmış tavuklarla birlikte tencereye ilave edin. Çorbanın suyunu kontrol ederek tuzunu ayarlayın. 10 dakika pişirin.