17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
MALZEMELER - 6 porsiyon
750 gr Kuşbaşı et
6 orta boy Patates
2 0rta boy Kuru soğan
1 adet Domates
1 yemek kaşığı Biber salçası( paprika)
1.5 su bardağı su
Karabiber
Kimyon
Kekik
Tuz
YAPILIŞI
750 gr Kuşbaşı et
6 orta boy Patates
2 0rta boy Kuru soğan
1 adet Domates
1 yemek kaşığı Biber salçası( paprika)
1.5 su bardağı su
Karabiber
Kimyon
Kekik
Tuz
YAPILIŞI
- <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Soğanları soyduktan sonra yıkayın ve ince doğrayın. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Patatesleri yıkadıktan sonra soyun ve küp küp doğrayın. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Domatesi yıkadıktan sonra küp küp doğrayın. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Etleri bir tencerede kendi suyunda 15- 20 dakika pişirin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Et suyunu çekmek üzere iken soğanları ekleyin. Karıştırarak 10 dakika daha pişirin. <LI style="TEXT-ALIGN: justify; mso-list: l0 level1 lfo1; tab-stops: list 36.0pt" class=MsoNormal>Patates hariç tüm malzemeleri ekleyin. 5-6 dakika pişmesini bekleyin, arada karıştırın.
- Sıcak suyu ekledikten sonra patatesleri ekleyerek tencerenin kapağını kapatıp 10–15 dakika daha pişirin.