T[C]S v[S] -Nsc- Bze Ezik DiyoLardı Mactan once

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
counter bılgınız olsa o sılahı degıstırıp havayken ss cekınce duvarda goruyorsnuz hadı kaybolun sımdı :)

ne bu silahın hali ? içerde ?

silahın niye içerde senin ?

lan olum kormusun adam sılahı degısmıs obur slahın ***u duvarın ıcıne gelmıs daha gelmısın sılah nıye ıcerde dıon bende 3d olsa adamın ısmının basındakı harfler slık olur bende ghost olsa slahın ustunde yazı yazar gelıp burda laf yapmayınnnnnn

resimlerdeki gh yi atar mısın ?

gel ben sana atıym :P

adam lar kinig dagıLınn :D gele beyler.

bıde canım benım sılah ıcerıde ama ustunde bır sey yazmıor ??

Tosuna bak adam olmuş. Bu çocuk bize ganga der selamı eksik etmezdi önceden. Şimdi bi yerleri kalkmış inceden ^^.

adam q0rqeus ya pardon nickini yazamadım. Biz 2010 un yazında türedik abisi. Bizi çok ezmişler of :S

qele beyler ,,

Başarı.
Ezik diyen teamdan 2 de bonus :) ilk defa gördüm bu teamı nasıl ezik diyorlar anlamadım?

lan olum kormusun adam sılahı degısmıs obur slahın ***u duvarın ıcıne gelmıs daha gelmısın sılah nıye ıcerde dıon bende 3d olsa adamın ısmının basındakı harfler slık olur bende ghost olsa slahın ustunde yazı yazar gelıp burda laf yapmayınnnnnn

Boşver kardeş adamın 3dden haberi yok zaten belli paylaşım sitelerinden videolara bakmış az gelmiş burda laf ediyor .!.

​başarılar.

Tosuna bak adam olmuş. Bu çocuk bize ganga der selamı eksik etmezdi önceden. Şimdi bi yerleri kalkmış inceden ^^.

adam q0rqeus ya pardon nickini yazamadım. Biz 2010 un yazında türedik abisi. Bizi çok ezmişler of :S

senin artistliğin kime lan dallama

Ekran ayarlarına bakarsanız görürsünüz neden içerde gibi gözüktüğünü. Eğer anlayamayan varsa zaten Cs yi bıraksın boşuna zamanını harcamasın bu işe. Ayrıca;

tr.gif
T[C]S | -q0r[qe]0us~C` [Doğan]
tr.gif
T[C]S | ~ LioN`KiNq ~ <uA> [C] [Okan]
tr.gif
T[C]S | hArry* [Berat]
tr.gif
T[C]S | ~ gLob1nter [Ilker]
tr.gif
T[C]S | -tosN. [Murat]
tr.gif
T[C]S | -zarAthups.`` [Yücel]
tr.gif
T[C]S | -SeLok1nq [Selahattin]
tr.gif
T[C]S | ~kAtiL&xbLL ^^ [Bilal]

Bizim team budur. Nbdeki kendini kral gibi gösteren teamların hiç birinin yapamadığı birşey var bizde isteyene anında tw verebiliyoruz. Ve bu team içinde sadece 1 kişide tw ye girip bir hile bulsun Ben cs oynamıcam bi daha ama eğer hile deyip de bulamazsa o tw ye giren kişi oynayamıcak varmı bu kadar atarı olan kendine güvenen şimdi ?

Ekran ayarlarına bakarsanız görürsünüz neden içerde gibi gözüktüğünü. Eğer anlayamayan varsa zaten Cs yi bıraksın boşuna zamanını harcamasın bu işe. Ayrıca;

tr.gif
tr.gif
tr.gif
T[C]S | hArry* [Berat]
tr.gif
tr.gif
T[C]S | -tosN. [Murat]
tr.gif
tr.gif
tr.gif

Bizim team budur. Nbdeki kendini kral gibi gösteren teamların hiç birinin yapamadığı birşey var bizde isteyene anında tw verebiliyoruz. Ve bu team içinde sadece 1 kişide tw ye girip bir hile bulsun Ben cs oynamıcam bi daha ama eğer hile deyip de bulamazsa o tw ye giren kişi oynayamıcak varmı bu kadar atarı olan kendine güvenen şimdi ?

Yürü be berat kim tutar seni :)

lan şişko :D gider yapma :D

hahahahhahaha bana bos adam dio balyoz la muhabbet kuruyo ben balyozu gordum yerde ana avrat soven adam zamanında macın ortasında balyozu hıle dıe agllattran adam balyoza 3d kullandım dıecem k.b da aslan ben senın gıbı ne millete kendimi anlatırım nede millete yalakalık yaparm onun ıcın senı benden daha cok severler yaa kapişşşşşşşşş..........

Lem cocuk bu tcs nın ılk kuruldugu zamanlar maon'un oldugu zamanlar'da demıssın ..

Yürü be berat kim tutar seni :)

tr.gif
tr.gif
tr.gif
T[C]S | hArry* [Berat]
tr.gif
tr.gif
T[C]S | -tosN. [Murat]
tr.gif
tr.gif
tr.gif

adam son noktayı koydu sanırım :) Başarılar arkadaşlar varsa gideri olan çıkarsın hile v.s yoksa kapasın çenesini konuyu kirletmesin varmı ayıkmayan ? İyi forumlar :)

Tartışma yaratacak yorum atmayınız gl harici post kasma :wink:

Geri