T[C]S v[S] [Non] Clan...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

q0Rqe0us

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
q0Rqe0us
dedust20009bz.png

dedust20038ph.png

dedust20039.png

denuke0000mp.png

denuke0001fw.png

denuke0006h.png

denuke0012b.png

denuke0013e.png

Non Clan Yönetim: BİR CLAN YENDİ BİZİ 15.115İ ONLARA HEDİYE ETTİK 15.112 ALDIK BİZİ YENMEK İSTEYEN CLANLARI BEKLİYORUZ.......

ŞOK KAMPANYA:::::::
NON CLANINI YENENE KİNGOFTAN SW HEDİYE :)

Bu yazıyı yazmıslar yenı gordum :D sw alabılırmıyız :D

adamlar kendilerini kıral görüyorlar baksana yenene sw veriyomuş :D

TCS cLanı sırf clanınızda arkadasLarm var dıye ss Lerını koymamıstım ama kasındınız napaLm bazı ss Lerıde sıLdm hatta neyse bakaLm qL yınede

gL 2 takımada basarılar kufursuz ve saygılı maclar oldugu cın

başarılar.

saolun beyler bu arada non lar gıdın kac tane ss varsa koyun bızde koyalm 11-1 bıkere yenmısler laf yapıo hosaf bız 12-0 yendık 11-1 lerı saymayı unuttum artık gelmısın bana laf yapıon

hadi bekliyom koyda bakalm

ya qorqeus mezopotamyanın bağrından yani dağdan inmiş barzonun birisin real görsek adam yerine koyulmicak adamsın gelmiş burda bize artislik yapıyosun türkçe konuşmayı bile bilmiyosun non clanındaki adamların hepsi üni tahsilli adamlar bence onlar seni bu alemde bi tek sanalda öyle arada muhattab alırlar tipine bak öyle konuş

ya qorqeus mezopotamyanın bağrından yani dağdan inmiş barzonun birisin real görsek adam yerine koyulmicak adamsın gelmiş burda bize artislik yapıyosun türkçe konuşmayı bile bilmiyosun non clanındaki adamların hepsi üni tahsilli adamlar bence onlar seni bu alemde bi tek sanalda öyle arada muhattab alırlar tipine bak öyle konuş

Neqative ne güzel Türkçe konuşuyorsun en azından öyle sanıyorsunda Türkçe'de real diye bir kelime yok. Sen kime ders veriyorsun ki ? Türkçe öğretmenini merak ettim Dg kral'ı.

Allahin lameri o benmiyim ip baksin admin 2 qram beynin varsa ?

başarılar iyi oyunlar

tartışma yaratacak yorum atmayınız :)

kardeşim bildiğim adamlar ve clan bunu yapıyorsa elbet bizde bir açıklarını yakalarız ! iyi forumlar başarılar.

Tartışma yaratma yorum edit @

öle demeyin non lar kral takım isteseler yenerler ! bu nonları çözemedim vallahi . bir de sw verıorlar he allah allah :D

Geri