Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting berat cok konusma cok bılıosan oynamayı gel guncelleyelım su wsyıde kım yenıo kım yenılıo gorsun herkez sonuc bellı ama herkezın gormesı ıcın hertrlu yaparım socldakı 20 e 8 ı de unutma nasıl agladın kactın ahahaha daha 3 4 wsde daha yendım snı cok aglarsan onlarıda koyabılırım tamm mı
Sen hastamısın la ? d2 de karşıma geçemiyorlar 4-5 el 4 kill gidiyorum tk attığım oluyor gelmiş bana ağlıyorsunmu diyorsun ? Ws de nesin ki sen ? Otur tara., Hey Allah'm ne adamlara kaldık yarabbi.
adam kedici fare haryy in anasının pörsümüş amını sikmi$ qweqweqweqwekjasdlkjasşdkjasd gopp goppppppp . HASİPPPPPPPPPPPPPP S!KERRRRRRRRRRRRRR oççççççç hayrii pıttır :ddddddddddddddddd