Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Berat bune qobwdayken bekirin moviesi cıktı.Sende clandan cıktın sonra kill 4 dağıldı geri bekirin olduğunu bile bile qobw girdin sende ayrı bi komiksin.
Berat bune qobwdayken bekirin moviesi cıktı.Sende clandan cıktın sonra kill 4 dağıldı geri bekirin olduğunu bile bile qobw girdin sende ayrı bi komiksin.
1238218318231 kere bekir'e msnden tsden her yerden söyledim ki ; Bekir varsa birşey söyle çıkalım clandan yada açma sil devam edelim dedim yok gardaş bilmem ne çocuğuyum ki bilmem ne oğluyum ki yok dedi iyi tamam dedik fakat yinede devam ediyormuş Okişh ? hatta Noix ibo ya bile söyledim gardaş varsa hilesi ben çıkıyorum diye yok gardaş dedi herkez olduğunu söylüyor ama bkir bana ana bacı katarak olmadığını söyledi dedi :001_unsure: ' ki beni Cs aleminde olsun realde olsun % 99 ' u bilir ben hile görünce bir dakika değil bir saniye durmam ,d Çok clan değiştirdim bu yüzden ;D