T[C]S Clan v[S] avoir joue ReziLLik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan q0Rqe0us
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

q0Rqe0us

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
q0Rqe0us
  • 8770.bmp

Reziller macın ortasında biz t olup sıs bug yapmadımız da ble adamlar glıp sıs bug yapıolar sonra atmayı bılmedıgı koru atıyo adam kor olmuo die sovup banlıoLAr adMın hasıssınız hası ama adamın olmadıgı yerde

GeLe & Basarılar Bize Gelsin :) kasamadık ama olsn :D

qL size :) Tüm eziklerin sslerini koyuyosunuz :D

2-0 dan kaçan team görmedim :)

zerR olsaydı yenilirdiniz açıp yardırırdı koç :@

allahım ne botlar .d dua edin kasamadım morel bozuktu duınku botlar .! buyunde qeLın .d

allahım ne botlar .d dua edin kasamadım morel bozuktu duınku botlar .! buyunde qeLın .d

Sen kaç günlük kralsın la öyle :D Ben 1.5 yıldır kingofdayım seni bir kere gördüm onuda şimdi gördüm ? :D

Neyle yıktınız ? :D Hatırlatıyımmı unuttuysan hemen ? :D

başarılar.

işlerine gelnce unuturlar ıslerıne gelınce hatırlarlar Kanki :D adam clana gelelı 2 gun oldu moviesi cıktı la :D yazık sZe

Berat adamda ghost var madem 2.kez bile bile nie qobwa girdin açıklaması var mı ?

10 keremi açıklayım ? :D 12083208382013 kere dedim ki bekir'e msn den olsun ts den olsun Bekir varsa sende birşey söyle çıkalım clandan yada varsada sil açma takılalım yine. Yok dedi bilmem ne çocuğuyum dedi ne oğluyum dedi iyi tamam dedik inandık ana bacı katınca + İbo yada demiştim varmı bunda bişey varsa ben çıkıyorum diye yok gardaş banada yemin etti anasını bacısının üstne yokmuş dedi iyi tamam dedim çıkmadım Movie çıkınca direk çıktım Yalanlayan varsa buyursun ;D + Peki siz bunun ghost olduğunu bile bile nasıl clana alıyorsunuz ? Hadi diyelim ki yemin etti açmıcam dedi siz hiç mi görmediniz ? Buna kim inanacak ALLAH aşkına bi söyle hadi :D
Onu geçtim kendin inanabilcen mi buna :D

10 keremi açıklayım ? :D 12083208382013 kere dedim ki bekir'e msn den olsun ts den olsun Bekir varsa sende birşey söyle çıkalım clandan yada varsada sil açma takılalım yine. Yok dedi bilmem ne çocuğuyum dedi ne oğluyum dedi iyi tamam dedik inandık ana bacı katınca + İbo yada demiştim varmı bunda bişey varsa ben çıkıyorum diye yok gardaş banada yemin etti anasını bacısının üstne yokmuş dedi iyi tamam dedim çıkmadım Movie çıkınca direk çıktım Yalanlayan varsa buyursun ;D + Peki siz bunun ghost olduğunu bile bile nasıl clana alıyorsunuz ? Hadi diyelim ki yemin etti açmıcam dedi siz hiç mi görmediniz ? Buna kim inanacak ALLAH aşkına bi söyle hadi :D
Onu geçtim kendin inanabilcen mi buna :D

bekir bizim clanımızda değil. 10 kere mi açıklayım.

Fakemi aldınız ? :D İyi tamam clana almadınız. Lan oğlum 7-8 maçda hiç mi görmediniz recoilini he ? Göre göre yinede maçlara fakemi aldınız ? Bu kadar mı acizsiziniz ? :D Anca hile ile mi ezebiliyorsunuz ? :D

gL kardesım

Geri