Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
berkeri aL maça fake aLsn nadirin aLtına qeçsin sonra 20 0 bLkLe yensnz gL derdik ama bu kadar adamsınz kmse oLmuyo hud draw yok ses kasyo adam tık orda
Şimdi ; AW'ler başta olmak üzere hangi teamdan bir oyuncu gelipde şunda hile var tw versin dedi de biz olmaz vermeyiz dedik ? Ulan başta birinden isteseniz banı yer küfürü yer gidersiniz. Biz insan gibi tw veririz kim hile diyorsa 24 saat araştırır. Ben clana almak şartını başta hile kullanmamak derim. Eskide ne yaptığı benim çokda s.kimde değil açıkcası şimdi ki durumu önemli bana ve çok gördüm ki O hile dediğiniz adam bizim clanda 0-8 1-9 3-9 gibi fraglarla çok bitirdi adam bile vuramıyor sorun değil bizim açımızdan şimdi gelmiş hile diyorsunuz. Hadi lan 2'Leyin.
Haa birde flood olacak ama neyse. Hani diyorsunuz ya maçda berker vardı diye. Dua edin ki berker varmıştı berker'in yerinde okan , ilker , aziz , gökhan vs.. olsaydı 20 ' nin yerinde başka sayılar yazıyor olurdu.