Sxe Virüsü ( Gir Öqren ).!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan brev1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

brev1s

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
brev1s
Selamun Aleykum Diyerekten Öncelikle Sunucularına Adam Cekmek İçin Sxenin İcine Virüs Koymuslar. örnek bi sunucu yazıp enterladıqınızda baska bi sunucu cıkıor. Bende Gnckfnin Admini Saolsun Yardım Etti Ve Cözümü Buldum Bilqisayarım > Yerel Disk (C) > WINDOWS > System32 > Etc Giriyoruz ve Bütün Hosts Yazanları Siliyoruz ImHosts Haric. Ve Sxeyi Acıp Tekrar Girebilirsiniz İstediqiniz Sunucuya Not Sxe İndirirken Güvenirli Yerden İndirin TESEKKUR HAKETTIGIMI SANIYORUM.

saolasın kardeşim vermiş olduğun bilgi için :)

Konu Diğer Bölümüne Taşınmıştır.

Teşekkürler Bilgi için

doğrumu system32 felan pc zarar görebilir deneyen varsa yazsın ve bende etc die bişi yok :@

doğrumu system32 felan pc zarar görebilir deneyen varsa yazsın ve bende etc die bişi yok :@
lan adam sızın yararınıza bılgılendırme yapmıs buda zararlı mı dıo bot herıf ya

Evet Beyler bu terbıyesız ısı oyunalemı yapıor kendı forumlarına koydukları sxenın ıcıne attıkları dosya sız cs gırınce Genckafenın sunucularını yazdıgınıza sızı oyunalemı sunucularına aktarıor boyle sorunlar yasamamak ıcın yukarda arkadasımızın anlattıqı ıslemı uyguluayın sorununuz duzelır

lan adam sızın yararınıza bılgılendırme yapmıs buda zararlı mı dıo bot herıf ya
şiii ağzını topla sen kime bot dion dünkü herif

ben o system32 nin içinde o dediğn şeyden yok hemde gençkafe gibi wall cıların içinde oynamıorum oqe bye

Teşekkürler kardeşim

Sen Sxeyi Doqru Yerden İndirmissin Böle Bi Virüsle Karsılasmamıssın. Botmot Diyip Durma Daha Ne Olduqundan Haberin Yok Sxe nin.

klavyeden uqrasmam senLe.

Geri