sXe Sürümsüz | Aim + Omega Cfg Wall 3d diyecekler [ Socl yıkar ]

şunuda ekliyeyim Senin bu verdiğin Cfg varya toplama forum.qs bunları kendisi yapmış gibi görünsede işin aslı o değil
1- Ak47 power diye bir şey yoktur
2- deagle ile ilgili olan alias'larda sallamadır yok böyle bir şey
3- verilen diğer silah ayarları alias'lı olanlar tamamen kafadan uydurma bir kere avadd ne? öyle bir kod varda biz mi bilmiyoruz yazmışlar ama ne işe yarar onuda yazsalarmış
4- Setburst :) ben buna sadece gülerim böyle bir ayar olsa ben oyunu bırakırım adamalar sallamış setburst diye bir şey bizim yurdum insanıda hemen atlamış varya bu cfg ile uğraşanlar sizler zaten boş insanlarsınız da keşke oyunda yenilemeler olsada şu aşırı saçmalık olan cfg işlerinden kurtulsak
5- // syntax of avadd :
// first param -> 0=stand, 1=duck
// second param -> height
// third param -> forward
// last param -> right
alias HeadBunnySD "avadd 0 20 6 2 13.5 6 -6 15 6 6 10 -3 0 -32 -7 5 -32 5 -4.5; avadd 1 20 3 2 17 -2 -5 15 -5 8 -17 0 -8 -15 -16 5"
alias HeadBunny "avclear;HeadBunnySD;init aim HeadBunny;txt *** Aiming: HEADSHOT DELUXE (bunny771) ***"
alias HeartBunny "avclear;avadd 0 10 5 0;avadd 1 15 0 0;HeadBunnySD;init aim HeartBunny ;txt *** Aiming: aim for HEART (bunny771) ***"
alias StomachBunny "avclear;avadd 0 0 0 0;avadd 1 7 -5 0;HeadBunnySD;init aim StomachBunny;txt *** Aiming: aim for STOMACH (bunny771) ***"
alias TestieBunny "avclear;avadd 0 -7.5 0 0;avadd 1 2 -15 -6;HeadBunnySD;init aim TestieBunny ;txt *** Aiming: aim for TESTIES (bunny771) ***"

güya Head Bunny,Syntax,first param,testie bunny şimdi bu verdiğim ucuz saçmalıklara iyi bakın oyunda böyle kodlar yoktur oyun ilk çıktığında hangi ayarlar vardı ? bunuda söyliyeceğim bu alias işide böyle bir şey değil siz hiç mi profesyonel lig maçlarınıi izlemezsiniz indirin bakıyım ordan birinin config ayarını böyle saçma aliaslar varmı otomatik alias'lı silah alma ve ekipman bu yani en fazla böyle ayarlar zaten oyunun içinde yok tamamen tıraş bunlar sizde neyinize cfg arkadaş bilek ile oynayın yaw şu oyunu kendinizi böyle olmayacak işlerle boşa vakit geçirmeyin anca kendinizi kandırırsınız böyle işlerle uğraşanlara hakikatli oyuncular şunu diyorlar ''Cfg kullananlar tamamen eziktir ve ameledir'' bunu diyen oyunda emek ile oynuyan kişilerdir vede hep duymuşluğum var siz kendinize ezik dedirtirmisiniz ? soruyorum kendinizi böyle saçma işlerle uğraşarak milleti kandırarak boşa vakit harcamış olmuyormusunuz ?
6- alias NewAimHead "int aim NewAimHead;avclear; avadd 0 20.7 8.01 3.6 13.5 6 -6 15 6 6 10 -3 0 -32 -7 5 -32 5 -4.5; avadd 1 22.4 6.01 3.6 17 -2 -5 15 -5 8 -17 0 -8 -15 -16 5"
NewAimHead '' Bu nedir ya :) cidden saçmalık öyle böyle değil yani burda adam aimhead yazmış ? aim head değil bir kere aim duvar demektir zaten duvardan kafa diye bir cümle yok ki anca duvardan vurma var böylede olmaz ki ''int aim NewHead;avclear :D abi hakikatten tıraş artık avclear :D:D:D bu ne ya gülme krizine girdim wallahi
7- Ayrıca bu indireceğiniz zaten indirmeyen kalmamış full alias ki buna alias denmesi mümkün değildir :D + hem aynı ayarlar galiba güçlü olsun diye :D
size tavsiyem bırakın bu işleri abim boş beleş şeyler:D

teşekkürler..

consoLa ne yazCaz :):001_cool:

TeşekkürLer.

Dev***** beqLeriz xD

Teşekkür ederimmm

Konuyu goruntiliyipte yorum yazmayan inşallah 0 20 oynar

bunu dedin ondan yorum atıyorum sağol kardeşim :D

eywallah kardesim:)

Eyww babacan sağoLasın. GüzeL birşeye benziyor deniyecem :)

Eski KİNG GERİ DÖNDÜ..Adam ~SouRCEE`` <WTF> [Hs Atmak Bizim işimiz, İzlemek sizin işiniz.] ;)

eyw kardeş be duan tutmasın diye yorum atıyorum ::::::::::::D

Geri