sXe Injected 8.6 Hatası ile İlgili Genel Bilgilendirme.

19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Arkadaşlar bildiğimiz üzre sXe 8.5 sürümünü yükseltti ve sXe 8.6'çıktı. Çıkasıyla birlikte yeni çıkan işletim sistemi olan Windows 7 system32.dll ayarlarını almadı. Bu yüzden Windows 7 kullananlar CS'ye girememektedir.

Not: XP ve Vista kulananların bazılarındada aynı hata olmaktadır.

Hata Türleri şunlar olabilir : Speedhack.dll, Half-Life Launcher Kapatılıyor, Half-Life Açılamıyor vs...

Hatanın Sebebi: Arkadaşlar hatanın tamamen bir çözümü yok, sXe 8.6'nın 3D korumasını geliştirmek için yaptığı yeni taw0s.dll düzeni, işletim sistemleriyle ve Half-Launcher dosyasıyla uyuşmamaktadır.
İşletim sistemi farketmeksizin hatayı alanlar. sXe 8.6 Fix 1 çıkana kadar bekliyeceklerdir.

sXe 8.6 Fix 1 Ne zaman çıkar sorusuna verebileceğim cevap ise şudur: İşletim Sistemi ve Half-Life launcher hataları genel yetkililere bildirilmiştir. Sadece kısa bir süre CS'ye giremeyeceksiniz.

Sonra sXe 8.6 Fix 1 çıktıktan sonra gene CS giremeyenler olucaktır.

Nedenini şöyle açıklıyayım, sXe'de bulunan ddsxei.dll dosyası, tekrar yenilenecektir, ve buda İşletim sistemlerin hepsinde bulunan Windows/system32/run.exe ile çakışacaktır. Çakışmasının nedeni içindeki KOD uyuşmazlığından olucaktır.

Kısa bir süre içinde sXe üst üste FİX 1-2-3 çıkarmak zorundadır.

Endişe etmenize gerek yoktur. Fix 1 araştırmalarım sonucu bu gece çıkartma ihtimalleri var, bugun olmazsa 1-2 gün içinde % 100 yenilenecektir.

Sizler için uğraştım. Bir TEŞEKKÜR'Ü çok görmeyin lütfen

Kısa bir süreliğine sabit.

Teşekkürler Burc Bilgilendirdiğin İçin...

way Yavyum By BuRç-X # her zman böLe oL kardeşim verDiqin billqiden dolayi teşkkür eDerm ...

Tskler Fakat Bende Sorun Yok Ben win 7 kullanıcısyım fakaT p1nq uctuu :S 100 200 :S

Bende teşekkür ederim sağolun, Ali konuyu ben sabitlemiştim gerek yoktu. Ama genede sağol

saol kardeim inşlh bugün olur

Sağol Burç abi

ben xp kullanıyorum sxe acıyorum.Oyuna giriş ekranında donuyor ve hata vermeksizin oyundan cıkıp masa üstüne dönüyor.

fixLerin çıkacağı haberini benden aldığını yazsaydın bari alta :D

ßiz yazınca konu sabitlenmiyor :S

TeşekkürLer canem

Ellerine sağlık.Tek çare fixleri beklicez o zaman.

eyw quzeL payLasım elınıze saqlık :D

SAğol hocamda sen w7 sorununu söylemişsin yani biz giriyoruz speedhack diyor atıyor :)

Net bir bilginiz varmı bu durum hakkında fix en geç ne zaman çıkar acaba ?

wala beyler xp ler arasında en ıyısı perfect xp hıcbırsey de hata almıorum buzamana kadar ama normal xp pak 3 yada 2 attımmı hata cok alıo ınsan herseyden heran hata alabılırsın ama perfect xp 0 hatasız hıcbırsey hata vermıo herseyle uyumlu yapmıs adamlar 10 numara perfect xp atın valla en kralı bence

aLLah senden razı olsun kardeş delirdim ya çözümü yoktur diye sorunu kendimde aradım iyi oldu bunu paylaşman teşekkürler kardeşş....

saol bilgilendirme için burç :)

Geri