sXe İnjected 11.3 Fix 2 ~0duNCu* "Başka konu açmayın"

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ~0duNCu*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İndirdiğin siteninde linkini atarmısın kendi sitesinde olmadan nasıl oluyor bu iş kendi firması cıkarmadan başkalarımı cıkarıyor arkadaş ilk başta kendi sitesine koyulur ondan sonra diğer forumlar alır

Kendi firması çıkarmasa bu sxe olmaz zaten yabancı sitelerde mevcut bu sxe ve size ne yapsak yaranılmıyor. Sen programdan yararlanmaya bak sorunun varsa yoksa sağol de geç kardeşim polemiğe girmenin bir anlamı yok.
*Ha inanmıyorum da diyorsan resim mevcut ana sayfada görebilirsin. İyi forumlar.

Teşekkürler.

Çocuk ! Sxe yi çıkaran firma kendi sitesine koymadan başka sitelere nasıl koyuyor onu soruyoruz biz ? bana indirdiğin sitenin linkini at hadi ? neden atmıyorsun
Mahoni benim canımı sıkma. sXe 11.3 Fix 2 sürümünü kendim çıkarttım kendim yazdım oldumu allah allah indir diye seni zorla tutmadım ben hesap vermek zorunda değilim yabancı sitelere bak görürsün zaten benim canımıda sıkma küfür ettirtme kendine.

sxenin kendi forumunda yayınlıyo denetiyo eger olumluysa siteye koyuyo anlıyonuz mu şimdi saool paylaşım için oduncu xD

Ben sana sen yazdım demiyorum indirdiğin sitenin linlini istiyorum hadi ? Hepiniz safsınız arkadaş hepiniz inanıp indiryorsunuz sen bana sitenin linkini at üstüne mod ban atsın ? nasıl teklif
Ben sana birşey kanıtlamak zorundaysam bunu site vererek yapmak zorunda değilim buyur yabancı forum sitesinde sXe 11.3 Fix 2 Resmi bundan sonrada gereksiz post kasma oldumu? Birde şunu ileteyim sana benim senin gibi gereksiz birinin banlanmasıyla yükselcek değilim yada mutlu olcak değilim ama forum senin gibi gereksiz birinden kurtulur emin ol bundan sonrada gereksiz post kasmamanı dilerim iyi forumlar.
[IMG]http://img577.imageshack.us/img577/4920/fix2v.jpg[/IMG]

iyi güzel demişinde oduncu yine lag var hiç bi sorun halledilmemiş

Çoğu arkadaşımın lag sorunu düzeltildi o yüzden yazdım.

anlıyorumda ben ve birçok tanıdığım da halen devam ediyor,emeğe saygımız var,o anlamda demiyorum,sadece resmi sitesindeki paylaşım olunca lag sorunu halledildi fixed yazınca ve yeni fix paylaşılınca lag sorunları ortadan kalkıyor şuanki paylaşıtıgınz fix 2 beta sürümü diyebiliriz hocam

anlıyorumda ben ve birçok tanıdığım da halen devam ediyor,emeğe saygımız var,o anlamda demiyorum,sadece resmi sitesindeki paylaşım olunca lag sorunu halledildi fixed yazınca ve yeni fix paylaşılınca lag sorunları ortadan kalkıyor şuanki paylaşıtıgınz fix 2 beta sürümü diyebiliriz hocam
Dediğim gibi bir çok arkadaşım ping sorununu bu sxe sayesinde düzeltti sorununu ama kesin birşey diyemiyorum ping için.

payLasım ıcın ty

Oduncu iyi kandırıyon milleti hiçbir halt düzelmedi

indirdim kurdun ama bi değişim yok hala kasıyo hala pıng var sanırım biraz oynamayla adı değiştirilmiş çakma fix yani indirmeyin :) kotaya yazık

Eğer bu sxe fake değilse bende ş*rfszm ;) Bana ispat et gülo hadi ? Öyle Cocuk cocuk milleti kandırma sorun düzelmişmiş kimin pc sinde sorun düzeldi ? Yakın Ark. Sokuyorsun Foruma post attıyorsun sonra sorun düzeldi mod olmak istiyorsan adam gibi paylaşım yap adını değiştirip yazmak o kadar zor bişi değil çocuk.

indirdim kurdun ama bi değişim yok hala kasıyo hala pıng var sanırım biraz oynamayla adı değiştirilmiş çakma fix yani indirmeyin :) kotaya yazık
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/9509/adszcyt.jpg[/IMG]
~0duNCu* KAPAK YAPAR :wink:
Bu fotoğrafta size bir kapak olsun artık size hiç bir foto atmıyacağım indirmek istiyenler indirebilir.

Kendi Sitesine girmeden başka sitelere nasıl geliyor bu sxe kardeş neyse paylaşım için sağol denemicem.

Kendi Sitesine girmeden başka sitelere nasıl geliyor bu sxe kardeş neyse paylaşım için sağol denemicem.

konunun ilk mesajlarında açıklama yapıldı

Bu konuya gereksiz mesaj atanların mesajları silinicek ve gereken yapılacak zaten resmi değil diye arkadaş söyledi denemek isteyen dener istemeyen denemez .

Teşekkürler.

Cok sagol kardeşim ping sorunum ortadan kalktı kesinlikle deneyin arkadaşlar

11.3 le bi farkı yok donma sorunu devam ediyor

Geri