sXe Injected 11.2 Fix 2 Wallhack Paylaşımı Hakkında Uzlaşma. Üyeler Buraya Lütfen

sXe Injected 11.2 Fix 2 Wallhack Yayınlansın mı ?

• Evet, yayınlansın.

Oy: 23 48.9%
  • Hayır, yayınlanmasın.

Oy: 24 51.1%

• Kullanılan toplam oy
    47
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bencede Paylaşılmasın CS nin zevki kalmadı :S

kardeşim bizim sitemizin farkı dürüst insanların hilesiz oynayanların olmasıdır lütfen buna dokunmayın zaten çoğu beş para etmez insan ya parayla alıyor ya da bir şekilde buluyor lütfen sitemizi böyle şeylerle kirletmeyin wall hack falan istemiyorum wall hackı kullananlar ezik insanlardır onlarada bu sitede yer yoktur !!!!

ayrıca eminim benden daha uzun süre cs oynayanlar vardır acaba onlar karşısındaki wall açtığı zaman ne tür küfürler ediyorlar ... küfürü yiyen siz olursunuz bu bizden gelmez tabikide ama wall hack kullanarak her vurulan adam size sövecektir bunu unutmayın !!

Bence yayınLanmasın .
HiLesiz düzgün bi oyun oLsn.

Paylaşılsın sen paylaşınca bu paylaşma diğenlerin çoğu indirir bunu Kısacası paylaş kardeş :)

ya zaten heRKeZ ßuLmuŞ biZde Nİe OlmasN Dierleri King oLurken ?

bi siz çıkarmamıştınız sizde çıkarın süpersiniz . herkes uzaklaşıyor ya siteden adam çekmek için çabalar bravo devam edin sizinde o sitelerden farkınz kalmasın.

Kesinlikle paylaşılmasın ! Oyunun tadı kaçtı zaten :( Sende mi NB dedirtmeyin :)

P A Y L A Ş I L M A S I N (nokta)

bi siz çıkarmamıştınız sizde çıkarın süpersiniz . herkes uzaklaşıyor ya siteden adam çekmek için çabalar bravo devam edin sizinde o sitelerden farkınz kalmasın.

durmanız hata uzaklaşın lütfen forumdan sizin gibiler temizlensin.

Burada demokratik bir oylama açtık wall falan paylaşıldığı yok ortada boş boş gereksiz mesajlar atıp ortamı germeyin.

paylaşılabilir paylaşım platformu ancak csoyunçide çalışan paylaşmayın :D

Paylaşılsın her forumda var zaten sadece üye kaybediyioruz paylaşınca daha çok üye kazanırız .

Sadece şundan korkuyorum virüslü paylaşımlar :S Herkez wall paylaşıcak karışıklık olucak

Bence paylaşılmasın burası temiz bi site olarak devam etsin, hile bulmak isteyen zaten biraz araştırsa eminim bulur.. Sitenin adı karalanmasın derim ama yinede karar sizin..

ad karalama diye bir mantık yok !

Her sitede var Ve günde kaç tane üye kazanıyorlar burdada olması kötü birşey değil

Ha istemeyenler indirmez ama isteyenler de indirir

Bence olabilir

pFF nicolas ı da ben soledımya gecen normalda karman abı karman abı dıe dıodunuz weledler sızı

Bide Sevieli konus klavyeden yazma bana .

hepiniz hacker kesildiniz,sizde varsa var burda paylaşmayın birşey,oyunu kirletiyorsunuz lan

Bence Burası bir paylaşım platformu paylaşırsanız siteye dışarıdan ilgi büyür sitenin gidişatı için Hile türü bir cok şey paylaşılmalı Ama bir yandan bizler cs oynamaktan Dahada soguyoruz Hileyi bulan herkes indiricek cs'nin bir anlamı kalmıcak Kısacası Site icin gerekli bir şey gibi ama bence Paylaşılmasın..!
Teşekkürler.#

Hı hit için paylaşıcaksanızda Senoyna ve Gençkafe geçmesin lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri