sXe Injected 11.2 Fix 2 Wallhack Paylaşımı Hakkında Uzlaşma. Üyeler Buraya Lütfen

sXe Injected 11.2 Fix 2 Wallhack Yayınlansın mı ?

• Evet, yayınlansın.

Oy: 23 48.9%
  • Hayır, yayınlanmasın.

Oy: 24 51.1%

• Kullanılan toplam oy
    47
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19
EXE RANK

By BuRç-X #

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
By BuRç-X #
Konu İçeriği ve konusu:

Forumda Wallhack paylaşımı yapılsın mı yapılmasın mı ?

By BuRç-X # Genel Açıklama

Değerli üyelerimiz elimde sXe Injected 11.2 Fix 2'de düzenli olarak çalışan içinde bazı virüslerin olduğu güzel bir Wallhack var.
Adminlerle toplantıdayken bunu konuştuk. Adminlerin önerileri paylaşılsından yana gibi oldu fakat ben sizlere sormak istedim.

Şimdi elimdeki sXe Injected 11.2 Fix 2 Wallhack'i forumda paylaşayım mı paylaşmayayım mı ?

Wallhack Kingofcs'de % 100 çalışmaktadır.

Senoyna ve Genckafe'de çalışmamaktadır.

Önerilerinizi ve isteklerini almak için bu konuyu sizlere sormak istedim ?

Lütfen anlayışlı ve seviyeli yorumlar atınız derdinizi anlıyalım.

Not: Özelden Wallhack istemeyin atmam. Bunu baştan söyliyeyim.

Not 2: Konu bir kaç gün durduktan sonra duruma göre haraket edilecektir.

Not 3: Burda hile kullanmıyor gibi yapayın beyler. Koyacağımız zaman indiriyorsunuz biliyoruz. Onun için istediğinizi söyleyin.
Hayır diyenlerde indiyor gerçek bu biliyoruz yani !

kıngofda gecen boxesp diR. dıger wallar gecmez iplog koruması mevcud kank :)
ayrı etten bu forumda wallhack payLasılsın bence cunkı forum paylasım sıtesı olduq uıcın her konu paylasılması gerekır.
:)
elımde surumsus wal bulunmakta :)

Paylaşılsın kardesm waLl oLanLara Karsı Hiç Savunmamoz oLmuo :S

Biz burda hıle paylasımı olmadıgından dolayı burdayız. gerı kalan butun forumlarda hıle var.
bence hıle paylasılmasın

Valla beyler bakın anlaşın ona göre ben haraket ederim merak etmeyin.

Bence paylaşılmasın.

way arkadaş yayınlanmasın der dedik bi tek benm oy war :) hileye karrşıyız .

Bence Paylaşma.

Oyunun Zevki Kalmaz.
Bide Kingof'da Geçer Dedin.
Eğer wall'ı Koyarsan Herkes (Nb Üyeleri Hariç Çünkü Nb'deki Çoğunluk wall istememekte.) Kingofcs'ye Akın Eder ve Hepside wall'la Kasarlar Oyununda Zevki Kalmaz.

Ben Yayınlanmamasından Yanayım.
Bizlere Sorduğun İçin Teşekkürler.

KAnka sen koy bak ma bunlara .. ::D qwekeqw

haha çok güldürdünüz yaw :D konunun içeriği çok garip...burda paylaşılmasın diyenler de en az inexinferis kullanıyor merak etmeyin daha önce paylaşıldığında hepsinin yorumu wardı altında inexinferisin ;) sonra record al alamam hltvden pub movie yaparlar...şunu diyim paylaşılmasın kardeşim zaten bulan istediği yerden bulur...sadece bu site temiz o da %5o o %5o de karalanmasın...

Hile Paylasimi olmadigi ve temiz bir forum oldugu icin burdayiz ~ Oyum Hayir !

ben paylaşırım burc wallı istersen :D forum qs de paylaşıyorum full senoyna geçen falan :D

paylaşılmasın.

bence hayır yayınlanmasın

ben paylaşırım burc wallı istersen :D forum qs de paylaşıyorum full senoyna geçen falan :D

o ******* amele kaynıo rekLam atma İNEXİnferis.dll hl.res dll sürümsüz saten .. ordakı ınekler ben yaptım dıe anlatıo :))

15 yasından yukarı ınsan yok 0rda sanırsam :)

pay-la-şıl-ma-sın !!!!!!!!!1

o ******* amele kaynıo rekLam atma İNEXİnferis.dll hl.res dll sürümsüz saten .. ordakı ınekler ben yaptım dıe anlatıo :))

15 yasından yukarı ınsan yok 0rda sanırsam :)

g ö.tünü cok kaldırıyolar galiba senin her b0ka atlıyosn bilmiyorz sanki nicolasın yaptıgını gelipr burda sana havaa basacak değilm paylaşırım gerisi beni ilgilendirmez

pFF nicolas ı da ben soledımya gecen normalda karman abı karman abı dıe dıodunuz weledler sızı

Bide Sevieli konus klavyeden yazma bana .

Konuyu saptırmayın gençler arkadaşın sorusuna cevap verin yeter.!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri