Sxe Hakkındaki Düşünceleriniz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Method
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20
EXE RANK

Method

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Method
[FONT=Franklin ***hic Medium]Arkadaşlar bildiğiniz gibi Sxe çıkar çıkmaz kırıldı, şuan ücretsiz olarak dağıtan olmasada ücretli olarak veren yerler var. Sizce sxe cs için gereklimidir, başka bir programa geçmek şart olmadımı ve bunun gibi birçok soru için görüşlerinizi burda paylaşmanızı istiyorum.[/FONT]

Not: Lütfen hakarete kaçan kelimelerden kaçarak görüşlerinizi belirtiniz.

Benim düşüncem sxeyı yapan kişilerin pek ilgilenmedikleri tekrar tekrar aynı şeylerle sadece sürüm arttırdıgını düşünüyorum bu yüzdn başka bir program gerekiyor böyle giderse sxeye hiç gerek kalmıcak =)

Benim düşüncem sxeyı yapan kişilerin pek ilgilenmedikleri tekrar tekrar aynı şeylerle sadece sürüm arttırdıgını düşünüyorum bu yüzdn başka bir program gerekiyor böyle giderse sxeye hiç gerek kalmıcak =)

Katılıyorum Başka Bir Program Yapılmalı

sXe Nin bi suçu yok adamlar ellerınden gleenı yapıorlar :D ama ne çare

İstedikleri kadar uğraşsınlar hilecilerin önüne geçilmez.

Sxe xzone ile anlasmalıdır zaten yoksa nerden para kaznıcak sanıyorsunuz ? bizim bu nadir dediğimiz lalede türkiye temsilcisi xzonenin yani paran varsa heryerde kralsın olay budur xzonenin acıklarınıda iyi bilen biri bunu inexinferis adlı yazılımı ile sizlere ücretsiz sunuyor anlıcanız sxe xzone ile anlasmalı olarak calısıyor herzaman yoksa bu sxe para kazanamaz kolay

sXe Injected yasal bir şirketin koruması altına girmediği sürece bu iş olacaktır Savaş, kim ne derse desin. Yasal kuralları olacak mahkeme yolu açılacak. Ama şunu herkes bilsin ki bu hiç olmayacak. Çünkü işlerine geliyor lisanslı hileler çıkartıp para kazanmak.

Bence yeni bir program yapılıp, hilecilerin biraz daha önüne geçilmesi.

Sxe xzone ile anlasmalıdır zaten yoksa nerden para kaznıcak sanıyorsunuz ? bizim bu nadir dediğimiz lalede türkiye temsilcisi xzonenin yani paran varsa heryerde kralsın olay budur xzonenin acıklarınıda iyi bilen biri bunu inexinferis adlı yazılımı ile sizlere ücretsiz sunuyor anlıcanız sxe xzone ile anlasmalı olarak calısıyor herzaman yoksa bu sxe para kazanamaz kolay

bişey bıldıgın yok dostum (;

sXe nin xzoneyle anlasması falan yoktur (: xzone-reactoru h4c0r-bg editliyor yeni sxe cıktıgı zaman. sxe 12.1 de suan openglde oynuyamıosun gh0s7'u neden ? cunkı sxe engelledı anlasmalı olsa onunda kodlarını verırdı opengldede oynatırdı !

inexinferisi kodluyan kişi argentinalı karmandır! C++ ve opengl Ustasıdır .. ve insanlar hılesız kalmasın dıye paylasım yapıodur.
suana kadar gordugum en guzel program karmanın İnexinferis'revolition programıdır gh0s7 falan hıkaye onun programı yanında :))

Nadir'e gelıncede Yaptıgı tek sey movie cekmek. h4c0r-bg guncelledıgı zaman movıe cekıp sxe 12.1 gh0s7 ' u turkıyedekılere tanıtmak ve satış yapmaktır..(:

sXe-injected 12.1 Gercekten saglam geldi Opengl Yi komplen engelledi ama h4c0r-bg yani @ganchev bi caresıne bakar dıye dusunuyorum.. Bulgaristanlı Hacker Ve Delphi Ustası h4c0r-bg (;

Ben kırdıgım ıcın programı beleşe kullanıorum allahtan :D:D

Merhabalar
Database22 Ghos7 h4x kırdım diyorsun, bi ara foruma ss koymuştun orda account girişi yapmış gözüküyordun peki inandırıcımı ? Seninde bişey bildiğin yok dostum. X-zone kırılması ancak bir cracker tarafından sağlanır account girişini editleyerek kırar. Nadir'den Lisans alıp kırdım demekle kırılmaz. Ayrıca Karman denilen şahış Bulgaristan'lı.

İyi Forumlar.

Gel dostum Twle baglanda Nıckımı gor :D:D

ve sadece gh0s7mu aktıf oluo gor bkalaım (:

Tartışma yaratma kardeşim ayrıca imzanızdaki iletişim adresini kaldırın.

Karman Arjantinlidir ve neden bulgar olan biri portekizce bir forum açsın salak mı ? Xzone ile sXe in bir anlaşması yok opengl hatası düzeltildi antisound başarılı bir şekilde engellenirse her hilenin önüne geçilir gh0s7 ecc bilmem ne tür hileler hiçbiri işe yaramaz çünkü hepsi sound hack e dayalı. En büyük örneği ********nun no sxe antiwall uygulamasıdır serverlarına girip deneyebilirsiniz.Nadirin bir rolü yok pasifin teki başka bir anti hile programına geçilmeli diye düşünüyorum.Ayrıca sXe 12.1 çıktıktan hemen sonra kırılmadı 12.0 ın hilesi 12.1 de de geçiyor.

Geri