sXe Devri Sona Eriyor !! Konu Sabit Lütfen

sXe'E Son !

• Oh Be ! Sonunda Herkez Hilesiz Oynucak

Oy: 37 80.4%
  • Tüh La :( Ben iyidim böLe xD

Oy: 9 19.6%

• Kullanılan toplam oy
    46
Teşekkürler bilgi için

Evet Duydum ve Cok iyi Bir Haber Cfg Masterlar Wall cılar Yalan Olucak :)

Duck olmadan ne b.k yicez bakalım :D

ehhe GuzeL oLur

hahaha denemıslermı xD bu kadar sonuc cıkmıs yarısı fake xD sen uydurmuyorsun yapanlar uyduruyor ;)

zaten def oynuorum bence en iyiside default4over kendini king sanana ezoların devri bitiyor devir senoyna devri :D

Bende öle bişe olursa
config.cfg nin icine atarım cfg yi al sana cfg :)

cfg engellemez bence:=) çünkü sadece türkiyede cfg hile sanılıyor,halbuki cfg oyun ayarı bunu halen anlayamadı bizim vatandaşlar:==)

cfg engellemez bence:=) çünkü sadece türkiyede cfg hile sanılıyor,halbuki cfg oyun ayarı bunu halen anlayamadı bizim vatandaşlar:==)
Haklısında o Zmn nie SOCL Hileli Giriş Dio :) bak dorudur oyun ayarıdır ama oyuna çok etkisi oluyo

sexaFoN Recowery qosson yandı :D gossonda whıte wall war mıs ztn her yer beyaz saDe cT T qozukuo boyle daha ıı kasılıo :D

forumda biri onun cFg sini paylaştı.Qossonun deil yane white wall'ın her yer bembeyaz ancak adamlarda beyaz :) o yüzden white wall cFg acıp bir aimbot kullanırsan aynı şey :)

Admin Arkadaşlar Lütfen Sabit Yapın Konuyu ;:)

5 dakıkada kırarlar bunuda bunuda cıkaran hılesınıde cıkarır sxe gıbı para kazanmak ıcın adamlar yolunu bulmuslar bosversenıze

5b76557dca6f9d238acf13f00bcecab6.jpg

[quote="sky']5 dakıkada kırarlar bunuda bunuda cıkaran hılesınıde cıkarır sxe gıbı para kazanmak ıcın adamlar yolunu bulmuslar bosversenıze

5b76557dca6f9d238acf13f00bcecab6.jpg
[/QUOTE]
görücez.

Geri