SXE BUGTA KALDI

0
EXE RANK

Grand Vitara

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Grand Vitara
S.a arkadaşlar sxe açık görünüyor swlere giriyorum.Fakat aliaslar sxe geçiyor hiç bir komut değişmiyor.Oto kill çekiyor.Yardım edeilirmisiniz ?

bir tane servere girmek için bu kadar çile çekmenin bir anlam ifade ettiğini sanmıyorum.

Bütün swlerde oluyor :D anlatamadım sanırım ?
bütün serverler'de olması aynı hatayı almayacağın anlamına gelmez yavrum avrupa sunucularını gez bakalım kaç tanesi sxeli olarak karşına çıkacak ? türk sunucularının yarısında sxe yok no-sxe görüyosan bilki yoktur ayrıca ben tr sunucularında oynamıyorum + sxe virüslü bir yazılımdır. bunları biliyomuydun ? bana akıl vericeğine önce kendin akıl alki bana laf yetiştirebilesin.

bütün serverler'de olması aynı hatayı almayacağın anlamına gelmez yavrum avrupa sunucularını gez bakalım kaç tanesi sxeli olarak karşına çıkacak ? türk sunucularının yarısında sxe yok no-sxe görüyosan bilki yoktur ayrıca ben tr sunucularında oynamıyorum + sxe virüslü bir yazılımdır. bunları biliyomuydun ? bana akıl vericeğine önce kendin akıl alki bana laf yetiştirebilesin.
Arkadaş yardım istiyor sen adamı eziyosn nasl birisin daha çözemedm .. ?

1.5 kingofcs nosxe imiş :D Ben sxeli serverlarda aliaslar geçiyor diyorum.Cevap verirken soruyu oku ! Bana laf yetirtiş diyor :D sen kimsin ? :D devam et klavye kaplanı

1.5 kingofcs nosxe imiş :D Ben sxeli serverlarda aliaslar geçiyor diyorum.Cevap verirken soruyu oku ! Bana laf yetirtiş diyor :D sen kimsin ? :D devam et klavye kaplanı
bilmiyorum sen acaba yazdıklarımı anladın mı ? anlamadan yazdığın kesin kullandığım kelimelerde 'kingofcs' diye bir şey kullandığımı hatırlamıyorm öyle yazsaydım hatırlardım galiba ne dedim ben sen onu anladın mı asıl o kısmı önemli istersen dön ve yazdıklarımı tekrar oku eğer kaplanlığımı görmek istiyorsan izmir'e beklerim fakat boşver 14 yaşındasın ve öğreniceğin çok şey var.

Geri