sXe 8.8 Çıkana Kadar ...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan By.BuRkay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La ne oynicam saten eskıden fazla oynamıodum sımdı waLL olunca yıne oynanmam 8.8 de kırarlar. sadece 20 qün raht cs oynaya biliriz. sonra tekrar qq. 8.9 bekle.

ya haRBi yOk böyLe bşy buRc ztn yazmş viRs waR baştan düşnn die Lan heçmi akL yOk yaş quRbnz kaç hadi pcnizi aLdı napcanz xS

Kanka anLadin Sanirim ? :D

clanturkish2 <3> hafta banned .

Pfff kanka Bi anladim de :D

Bende Varim.

[UReason Taktir ettim seni heLal :) Modların oLması daha çok dikkat çekecektir :)[/U]

kaRdesım sende Depfreze kur pcne ıcın raat olsn Vıruslu Hack Sadece aımbot.dll de var onu sıl ole kulan ozaman saten calısmıo wal admaları net gostermıo ta yanına gıdınce gosterıo denedım yanı :S

Hem Hile Yayınla Hemde Boyle bi Konu Ac (: Yapmayın boyle Ya . İşiniz Gücünüz Yok mu .. Saçmalamaktan Başka ?

Senoyna'dan baska sw'ye girmem ya girsemde banlanıyorumm saten.

sxe 8.8 cıkana kadar cs yoq xD

yOk bÖyLe weLetLk aRkadaşm ya sw qiriyOrm 2 qn önceki b0t şmdi 25-2 x@ ne iş ya kardeşm buRkayn dedqi qibi paRayLa waR ç0k isty0Larsa aLsnLar :@ bzm 0ynumuz b0zLy0 x@@@@@@@@@@@@@@@@@q

Bende warım sxe 8.8 çıkana kadar inaktif ;)

Bugun sw ye Bır gırdım herkez FevcaLade o wAL bu waL.. Sasırdım .. Free waLhack'da cıkyı ya heLAL waLLa.. ama sXe 8.8 Cıkana kadar bende oFLine ;)

bn sımdı deıl burc x wall paylasmayı kesene kadar cs gırmıyorum

Burkay Kardeşim 8.8 Çıksa yine wall 8.9 cıksa yine wall .. Sonu yok bu işin ..

Benim gibi yap sadece cafe turnuvalarına ve 1 vs 1 Lere gir :)

Çok nadir Public oynuyorum.

BENDE VARIM SONUNA KADAR By-Burc-x kınıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri