sXe 8.6 WallHack-NoFlash-NoSmoke-LocalGlow-SpeedHack 1.6 içindir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ATAvraT`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yalnız tam göstermiyor bu karşı takımı, kendi adamlarını gösteriyor ama karşı takımı göstermiyor

Arkadaşlar birisi lütfen bana yardım edebiLir mi ?
1-)Öcelikli sorunum bu waLLı açınca fps çok düşüyor
2-)Bu

Arkadaşlar birisi lütfen bana yardım edebiLir mi ?
1-)Öcelikli sorunum bu waLLı açınca fps çok düşüyor
2-)Bu daha önemli ister bu wall ister diğer wallar olsun denedim,yalnızca kendi takım arkadaşlarınızı duvardan görebiliyorsuzunuz.Karşı takımı bazen silahlarını bazende hiç göremiyorsunuz...
Bunu çözen arkadaşlar varsa yardım etsin.Bende bendeki wallı burada yayınlayayım..:soru

Fpsleri düşen arkadaşlar ;

ekran kartınızın driveri güncelmi?

iyi bi ekran kartımı ?

altta herhangi bir program daha açıkmı? bu soruların cevabını verseler cevap verebilirim çünkü bende gitmiyor fps en fazla 60a düşüyor..

bende sxe 8.6 yukluydu oyuna girince atıyordu fiz yükledim bu kezde sxe dll leri engellemiş diyor :S

r3laxa katılıyorum.
Sadece kendi adamlarını gösteriyor.Karşı takımı göstermiyor bunun çözümü ne

Ya beyler Fps niz WAl acmadan Normal ise Wal hack i aştıgında da düşüyorsa
consol a unbind f9 yazin
Sonrada f9 a basin fps aski haline geliyor

Bu konu daha once verıldı hatta suan sabıt cs 1.6 kısmında atavrat koNuyu tAkıp ed ayrıca o sS sicHeats dakı bı adama aıT Senın cektıqın bı ss deıl oke :)=

senin windows hanqi diL aTavRat

o ss dekı atavratın pcsı deıl sıcheatsdakı bı yabancı adamın pC sı ..

beyler oyuna girmeden once fps yukseltmek ıcın ilk
fps_max 111
fps_modem 111
devepoler 2 yapın tamamdır ;)

soL usT kosede YazıLAr Acık kaLıyor Ondan Fps Dusuyor Kapatmak İcin Oyuna Girer Girmez onLarı yazın bide unbind F9 yazın sonra F2 iLe sadece F9 a basın Kasmaz :)

kardes ben cs e gırıom maus takılıp duruo !!! :S sonra atıo masa ustune :s

kardeş ben indirdim dosyaları valvenin içine attım platform olan yere sonra sxe açtım girdm oyuna bastım bişe olmadı yardım edermisin

kardeş ben indirdim dosyaları valvenin içine attım platform olan yere sonra sxe açtım girdm oyuna bastım bişe olmadı yardım edermisin

nasıl bişey olmadı :S herkeste giriyor ya da hata veriyor :sad: yanlış yere atmış olmayasın.

bunu nasıl yapıcaz ?

Yaw bişi Sorcam :S Bu tam duwar göstermiorki sadece Kendi Te A M mındaklılerı qosterıor bı yardımcı olurmusun ?

unbind F2
unbind F3
unbind F4 nere yazıyoruz arkadaşlar

bnde de calışmadı valveye 2 sini atıcaz sonra nabıcaz attım oyuna girdim consolu açtım unbind F2 yazdım unbind F3 unbind F4 de yazdım fps düştü ve açılmadı

Geri