sXe 8.5 WallHack - NoSmoke -NoFlash - LocalGlow -SpeedHack by ATAvraT ( v2.0)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ATAvraT`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardesm f2 basıyorm oyundan atıyo dırek onu nasıl cozecez bırısı yardm etsn +rap bogacam :S

kardeşim verdiğim şeylere dikkat edersen çalışıyor

v26 veya v23
sv_cheats 1 ve unbind f2 yapcaksınız dedim çalışanda çalışıyor valla bilemicem

kardes dedıklerının aynısı yaptım herseyı uyguluyorm f3 basıyorm speed hack fln acılıyo f2 basıyorm oyundan atıyo dırek :S

f2 basınca oyun kapanıyo
ʛ{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ F2 ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

vstdlib_s.dll bulunmadıgından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.
dostum dediginiz gibi yaptım bende bu sorun cıktı ve bu sorunu cözemedım ltf bana yardımcı olun şimdiden tşkler. kolay gele basarılar dilerim.

ArkadasLar kimse ATAvraT a Laf Atmaısn cunku waLL çaLışıyor hemde % 100..

Fakat fpS 300 Den aşagı inmiyor :) Bunun için Fps indiren fPs dostu cFq indirip açmanızı onerırım. Sorun aLanLar ya v26 nız yok yada hL niz v 26 deyiL.. eYw kardesm

ArkadasLar kimse ATAvraT a Laf Atmaısn cunku waLL çaLışıyor hemde % 100..

Fakat fpS 300 Den aşagı inmiyor :) Bunun için Fps indiren fPs dostu cFq indirip açmanızı onerırım. Sorun aLanLar ya v26 nız yok yada hL niz v 26 deyiL.. eYw kardesm

hlniz v 26 değil derken? hl nasıl v26 olucak hl ni rarlayıp link atarmısın kardes. belki sorunumuz ondandR

sagol ama calıstıramadım galiba:S

fhR kardesm ATAvraT zaten onu vermiş onu hL eXe iLe deiştirmen yeterLi ama mutLaka eski hL exe ni yedekLemeyi unutma.. bir sorun daha çıkarsa ozeLden msJ at..

ArkaDaşLaR Bn biZZaT DeneDim Ve Müthiş ÇaLışıYoR ÇaLışMıyoR DiyenLeR qnDiLeRi yaPamıYoRLaRDıR bnCe...Arkadaşın Dediğini Yapın Tmm DıR...TeşekküRLeR atavrat.Şimdi sorun buldum.Cs Giriyorum ve dırrrrr dırrr dırıdıdrı die sesler geliyor ve mause bişeyler yüklüyor sonra oyundan atıyor.Birtürlü çözemedim.Çözen varsa yardım lütfen.Tmm sorunumu düzelttim.İyi cs ler

eyw. denıcem sımdı ıns calısır.

Çalısıyor Ama Aradan 2 dk sonra sxe not defteri cıkıyo ? yardımcı olunuz lutfen

ARKADASım bende calıstı ama dandık wall Senın gıbı kutucukta yok adamın ustunde onu nasıl yapıcaz?

SEMİH SEN sanırım sXe açmadan olan wallı istiyorsun o sXe de çaLışmaz :)

ancak duwarLardan adamLarı gosterır bu wall ve sanada sadece vurmak düşer

beyler çalışmıyo diyenler cs 1.6 patch v26 da çalıışıyor dedi !!!

Teşekkürler.

calısmadı :S

birader herşeyi yaptım yükledim sorunsuz olarak ama oyuna giriyorum f2 ye bastıgım gibi 1 sn donup atıyor defalarca denedim ama nafile bilgin varsa söylersen sevinirim.iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri