Değerli Üyelerimiz sizler için kendimizi sürekli yeniliyoruz. Lütfen 10 saniyede üye olarak bizlere destek olunuz... 😊 Tüm sorunları bize bildirebilirsiniz
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vstdlib_s.dll bulunmadıgından bu uygulama başlatılamadı. uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir.
dostum dediginiz gibi yaptım bende bu sorun cıktı ve bu sorunu cözemedım ltf bana yardımcı olun şimdiden tşkler. kolay gele basarılar dilerim.
ArkadasLar kimse ATAvraT a Laf Atmaısn cunku waLL çaLışıyor hemde % 100..
Fakat fpS 300 Den aşagı inmiyor Bunun için Fps indiren fPs dostu cFq indirip açmanızı onerırım. Sorun aLanLar ya v26 nız yok yada hL niz v 26 deyiL.. eYw kardesm
ArkadasLar kimse ATAvraT a Laf Atmaısn cunku waLL çaLışıyor hemde % 100..
Fakat fpS 300 Den aşagı inmiyor Bunun için Fps indiren fPs dostu cFq indirip açmanızı onerırım. Sorun aLanLar ya v26 nız yok yada hL niz v 26 deyiL.. eYw kardesm
fhR kardesm ATAvraT zaten onu vermiş onu hL eXe iLe deiştirmen yeterLi ama mutLaka eski hL exe ni yedekLemeyi unutma.. bir sorun daha çıkarsa ozeLden msJ at..
birader herşeyi yaptım yükledim sorunsuz olarak ama oyuna giriyorum f2 ye bastıgım gibi 1 sn donup atıyor defalarca denedim ama nafile bilgin varsa söylersen sevinirim.iyi forumlar..