sXe 12.1 || CS1.5 & CS1.6 Gh0s7 h4x 11.0 + Sadece Gh0s7'la sınırlı deil!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heramx22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler hileden ne anlıyorsunuz ben sahsen her turlu hıleye sahıbım fakat acmıyorum cunkı zevklı olmuyor sızde hıleye heves etmeyın ne varsa bılekte var !

ugurqwe de NADİR'i yalayanlardandır arkadaslar bu gerızekalı KÖYLüye inanmayınız (= heramX *

Ve arkadaşlar Msn'den lütfen rica ediyorum durmadan yazmayın her gün 100 kişi den fazla kişiyle muhattap oluyoruz bizede biraz zaman lazım.. İlginiz için teşekkür ederiz (:

heram dun konun anasını aglattın hll olsun :)

haram mısın herammısın bellı degıl haram sın bellı ? Ilk adam ol sonra karsıma gel çingen bozması

CcC Haram Xxx 22 CcC

Bilgi:

"Gh0s7 h4x 12.0" OpenGL & Directx ve sXe icin olan en iyi ve en guncel programdır. sXe+SOCL Tum Versionlar icin yapılmış Ozel tasarım olup
Counter-Strike 1.5 & 1.6 gercekden bulunmasi nadir olan bir yazılımdır ve son eklenen
"Anti AMXX Adminmod Snapshot" Ozelliği ile Turnuvalarda Otomatik Cekilen Resimleriniz Temiz Gorunecektir...
ve Bu demek oluyorki Siz Dikkatli Oynadığınız Surece Kimse Sizi Anlayamayacaktır.!

Butun Ekran Kartlarında "OpenGL & Directx Mod" olarak Calışmaktadır!.

Ozellikler:

Simplewall, Asuswallhack, Lambert, PlayerGlow, Whitewalls, Fullbright, Nosmoke, Noflash, Crosshair,
FastAimbot, SmoothAimbot, Aimspot, Aimkey, AimFov, DrawAimFov, Aimthruwalls, Speedhack, Norecoil, Boxesp, Nameesp, Weaponesp, Distanceesp, Bunnyhop, Chasecam, Localglow, Showtime.

[COLOR=#e2a016][COLOR=#ff8c00][B]Ozelliklerin Turkce Acıklamaları[/B][/COLOR][/COLOR]

NOT: İstediğiniz Ozelliği menuden acıp kapatabilirsiniz.

Sistem Gereksinimleri:

1. Windows XP (Sadece SP 2 & 3) & Vista, Win7 (Tum Surumler)
2. HL1 yani (CS 1.5/CS 1.6 NonSteam) Surumlerinde Calışır

Soru ve Cevaplar:

S) Programınız icin tarifeler nasıldır

C) Satışlar Minimum 1 Hafta Olarak Başlayıp Aşağıda Sıralanmıştır.

1 Hafta_ : 15 TL

2 Hafta_ : 25 TL

3 Hafta_ : 35 TL

1 Ay____: 45 TL

2 Ay____: 75 TL

3 Ay____: 105 TL

6 Ay____: 175 TL

Ucretinizi Aşağıdan sectiniz herhangi bi hesap numarasına yatırabilirsiniz

Hesap Numaralari:

ykbantpost.jpg

Hesap No : 84331788
IBAN No : TR60 0006 7010 0000 0084 3317 88
NADİR EROLFANOĞLU
İşlem Ucreti : 4.0TL

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
garantis.jpg

Hesap No : 6695489
Şube : 1066
NADİR EROLFANOĞLU
İşlem Ucreti : 5.0TL

isbankasi.jpg

Hesap No : 0207481
Şube : 4281
NADİR EROLFANOĞLU
İşlem Ucreti : 3.0TL

logoum.jpg

Hesap No : 00158007295712938
NADİR EROLFANOĞLU
İşlem Ucreti : 0.0TL

pttlz.jpg

Posta Ceki Hesap No : 5922402
NADİR EROLFANOĞLU
İşlem Ucreti : 1.5TL

Sıkca Sorulan Sorular:

S) sXe-I yeni version yayınlandı ne yapmam gerekiyor?
C) Program acılışta kendini otomatikmen guncelleyecektir birşey yapmanız gerekmez

S) Programı arkadaşlarımla paylaşabilirmiyim?
C) Hayır, program başka bilgisayarda calışmayacaktır
Not: Bilgisayarınızı veya iceriğini değiştirmeden once yonetici ile irtibat kurunuz

S) Neden sizin programınızı tercih etmeliyim?
C) Kullanmasi Cok basit, Uygun fiyat ve bulunması zor.

S) Programızı Yukleyemedim/Calıştıramadım bana yardımcı olurmusunuz?
C) ilk alan her muşterimize TeamViewer isimli program ile bağlanıp ozel ayar yapıp anlatıyoruz.

S) Antivirus'um programınızda virus gordu ?
C) Programımız hic bir antivirus programı tarafından virus olarak gorulmemektedir.

S) Sure bitince ne oluyor program mı kayboluyor?
C) Hayır, Programa uyeliğiniz ile giriş yaptığınızda surenizin bittiğini uyarıyor ve calışmamaya başlıyor

S) Bilgisayarımda programınız calışmaz ise ne olucak param boşamı gidecek?
C) Hayır, şuana kadar yapılan işlemlerin sadece %1 inde calışmama durumu oldu onlarada para iadesi yapıldı.

S) Format attığımda lisansımı geri yuklesem calışırmı?
C) Evet, lisansınızı tekrar yuklediğinizde sureniz var ise eskisi gibi oynamaya devam edersiniz

S) Karşıma aynı anda iki oyuncu cıktığında aim iki kişiyede kayarmı?
C) Hayır, menuden ayarını yaptığınız taktirde aim kimin uzerindeyse sadece ona işler

S) Paramı yatırdıktan sonra ne yapacağım?
C) MSN'den iletişim kurup odeme bilgilerini iletip işleminizi başlatabilirsiniz

S) Aynı anda CS1.5 & 1.6 da bir lisansım ile oynayabilirmiyim ?
C) Evet, tek odemede iki oyundada lisansa sahip olabilir hileyinizi kullanabilirsiniz

S) sXe surum değişirse yenidenmi para yatırmalıyım ?
C) Hayır, lisans sureniz devam ettiği surece otomatik guncelleme ucretsiz yuklenecektir

S) Para yatırdığımda benim yatırdığımı nereden bileceksiniz?
C) Para yatırdığınızda size verilen fiş/dekont herhangi bir bilgi yeterli olacaktır
Not: Bankamatik fiş yetersizliğinden dolayı fiş vermediği durumlarda saat/ilce bilgisi ile telafi edilebilir

S) Benden SS(Resim) İstediler O Zaman Ne Yapacağım ?
C) Print Screen Tuşuna Basmadan Once F11 Tuşuna Basıp Programı DeAktif Hale Alıp Resimi Aldıktan Sonra Tekrar F11 ile Aktif Hale Alabilirsiniz.

S) Nasil bilebilirim butun versionlarda yayınladığınızı
C) Video, Resimler ve forumumuzdaki yayınladığımız surumlere bakabilirsiniz

Resimler & Videolar

[COLOR=#e2a016]sXe 12.1 Video izlemek icin tıklayın[/COLOR]

Counter-Strike 1.6 Resimler

sXe12.1-CS1.6.jpg

Counter-Strike 1.5 Resimler

sXe12.1-CS1.5.jpg

NOT : Nadir@SirSwagger.Com(Kapatildi)

Nadir2@SirSwagger.Com & Nadir3@SirSwagger.Com & Nadir4@SirSwagger.Com
Harici hic bir msn ile iletisime gecmeyin aksi taktirde dolandırılma riski ile karşı karşıya olursunuz

kes konuyu baltalama nadiri yalamaya devam et !

Bu hallerede düştü ya koskoca netbilgini. birşey diyemiyorum

Hile kullanmayacak adam öylede kullanmaz böylede, hileyi satan netbilgini değildir, ayrı bir şahıstır; bunun için Netbilgini ile özdeşleştirilmesi açıkca görünüyorki saçma.

Bu arkadaş kendi başına satacağı gh sayısı 5' de 10' de counter-strike olarak en çok kullanılan forum sitesi netbilginidir ve sizin burda hile paylaşılmasına izin vermeniz bu sayının 50'ye 100'e yükselmesi demektir yanlış düşünen sensin kardeş.

İyi satışlar.​

haram az adam ol !!!

nie gostermıyorsunuz pekı kırdıysanız yeşıl neden yanmıyor ? cevap beklıyorum pasif seni :)

rahatını bozma sen ban yiceksaten ban sebebi : LAF KAŞARLIGI CEKEMEME NADİRİ YALAMA vıdeoyu koymadan once laf kasrlıgı yapıodu sımdı kedi oldu tipsiz ibne (:

Heramx cevap bekliyorum kardeşim :)

e ne msn açıyorsunuz 2 gündür gün boyu beklıyorm nede cvp veriyornsnz

asdasjdjasdfjsdjjksadgjsadgjksjklgjksajkgjksagjkasjklg :D Nadirden Alıp Koyuyorlar Lamer Die buna derler Nıe Gosteremıyorsunuz? Yeşil yandıgını pasifler ?

Adam Haramxx22 Asdjasjsadjlşsgklasldkg :D Mılletı kandırmayi Biliyorsunuz iyi Siz Yabancı Siteden Alıp editlediniz başta lamerlık taslama burda gıt potlarla cdhack aç lamer ( :

Ayrıca Videoyu Kesmişssin Haram seni Haram mal yemek ayıp degılmı x)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri