Swhwarze Tod ws @dsc Kaçışlardayız ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Z1rT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bazı arkadaşların yemiyor galiba ....
ADAMLAR FAKE Bİ İSİMLE GELİYOR REAL YOK DİYORUZ BİZDE REAL DEĞİLİZ ATALIM DİYOR ATIORUZ DAHA
T & CT DEĞİŞİMİ OLMADAN ADAMLAR 9-3 GG DİOLAR MAÇI DEVAM EDELİM İFTARDAN SONRA MAÇ ATALIM REAL YOK DİYORUZ YOK DİOLAR BÖYLE LAMER DOLU İŞTE kA CLANINDA YİYOSA KİNGSENİZ ATALIM MAÇIMIZI YENİN YİNE SS KOYUN BURAYA EVET CVP ???
Bak arkadaşım tartışma yaratmak istemiyorum forumda böyle konular yasak direk kitleinir kendi konum olsa bilr kitlerim sana cevab veriyim..

Ts'nize geldiğimizde dedinki bizi kingofta herkes tanır biz kralız kingof kralı olsan ne olur ?
Ts'nizde odanıza cekip dalga gectiniz sizle insan gibi konusulmuyor..
Bugun sans eseri sizle maç almışlar biz orda 3 kişi realiz zaten bizim real kadromuz inaktif(Online değil yani :) )
9-3 diyince baktık siz hltv sokmussunuz ne güzel dedik şimdi bunlar bize atmaz bizde sokalım hltv proxies ac dedik acmadınız ısrarla acmamaya devam ettiniz ?
niye acmadınız neden izin vermediniz ?
Ben söyliyim adamlar 2.yarı cıktı girdi dedik kesin actılar zaten sk-gamingte gh movieleri var :D hltv sokturmadılar bize :D
Biz kingof işte bu yüzden kasmıyorduk havanız indi sanırım şimdi tartışma içerikli yorumlar silinir..!
Birde gelmiş sw den Mubarek Ramazan ayında küfür ediyorsun yaşınız büyük olmuş ama adam olamamışınız.

Hırs yapmayın beyler qL verin gecin sıradan bir maç olark görün bunları bak biz öyle görüyoruz :)

Sercanım bizde cevap çok bilirsin.
son olarak Aktaş ,Aktaş,Aktaş,Aktaş :)

Lütfen Tartışma icerikli yorumlar atmayınız bu yazdıklarım o kişinin sorularına cevab olarak gelsin.

la redblack çeliktencere kimsiniz la siz yeni mi türediniz kingof kingleriymiş hl.res ile açıp yardırdıgınız günleri biliyoz koyup rezil ederim şimdi sizi

bazı arkadaşların yemiyor galiba ....
ADAMLAR FAKE Bİ İSİMLE GELİYOR REAL YOK DİYORUZ BİZDE REAL DEĞİLİZ ATALIM DİYOR ATIORUZ DAHA
T & CT DEĞİŞİMİ OLMADAN ADAMLAR 9-3 GG DİOLAR MAÇI DEVAM EDELİM İFTARDAN SONRA MAÇ ATALIM REAL YOK DİYORUZ YOK DİOLAR BÖYLE LAMER DOLU İŞTE kA CLANINDA YİYOSA KİNGSENİZ ATALIM MAÇIMIZI YENİN YİNE SS KOYUN BURAYA EVET CVP ???
utanmadan bide konuşuyorsn ? proxies 2 yapın dedik qq dedinz ? maç istedinz mi gh diye aqladınız , daha ne gelip burda reaL deiliz diyorsunz ? real deilseniz niye maç atıyorsnz ?

utanmadan bide konuşuyorsn ? proxies 2 yapın dedik qq dedinz ? maç istedinz mi gh diye aqladınız , daha ne gelip burda reaL deiliz diyorsunz ? real deilseniz niye maç atıyorsnz ?

senten ben11

Bak arkadaşım tartışma yaratmak istemiyorum forumda böyle konular yasak direk kitleinir kendi konum olsa bilr kitlerim sana cevab veriyim..

Ts'nize geldiğimizde dedinki bizi kingofta herkes tanır biz kralız kingof kralı olsan ne olur ?
Ts'nizde odanıza cekip dalga gectiniz sizle insan gibi konusulmuyor..
Bugun sans eseri sizle maç almışlar biz orda 3 kişi realiz zaten bizim real kadromuz inaktif(Online değil yani :) )
9-3 diyince baktık siz hltv sokmussunuz ne güzel dedik şimdi bunlar bize atmaz bizde sokalım hltv proxies ac dedik acmadınız ısrarla acmamaya devam ettiniz ?
niye acmadınız neden izin vermediniz ?
Ben söyliyim adamlar 2.yarı cıktı girdi dedik kesin actılar zaten sk-gamingte gh movieleri var :D hltv sokturmadılar bize :D
Biz kingof işte bu yüzden kasmıyorduk havanız indi sanırım şimdi tartışma içerikli yorumlar silinir..!
Birde gelmiş sw den Mubarek Ramazan ayında küfür ediyorsun yaşınız büyük olmuş ama adam olamamışınız.

Hırs yapmayın beyler qL verin gecin sıradan bir maç olark görün bunları bak biz öyle görüyoruz :)

Sercanım bizde cevap çok bilirsin.
son olarak Aktaş ,Aktaş,Aktaş,Aktaş :)

Lütfen Tartışma icerikli yorumlar atmayınız bu yazdıklarım o kişinin sorularına cevab olarak gelsin.

peki siz neden maça real girmediniz tmm o kadar kingsiniz atalım bi maç daha kinq adam her türlü yener ? ama hiç bi cvp yok sizden atıyormuyuz maç ??

başarılar ..

Arkadaş benim real aldığımı görenlere selam söyle nokta :)
Clan olarak dersen clanımız inaktif. şimdi konumuzu kirletme lütfen.

lan bu pikacu zina cocugu lan
kendi gh ıle yardırıo bide utanmadan gh movıenız gelıyor dıyor
Frousherz bıze fake gelmıstı bı macda bu pıkacu gılle atıyorduk bu **** gh ıle bellı etmeden oynuyordu sonra alı dedı gh var sende buda al gh boyle kullanılır dedi :) duvardan hslerı koyuyordu .. almış 5-1i bde duvardan 5 kill atıodu ****
şimdi gelmiş gh movie yapacak :)

ulan utanmada yok şaka gibi

Gele başarılar..

başarılar gankiler :D

Arkadaşlar gelin bidaha atak 2 el alabilecekmisin ? :D:cool:

Arkadaşlar gelin bidaha atak 2 el alabilecekmisin ? :D:cool:
Acicakmısın la yoksa :D uykulu uykulu beni güldürdün helal sana
Kingof kasmıyoruz Nokta sk-gamingte videolarınız ile tanıdık sizi şimdi susmasını öğren lütfen başarı harici yorum görmücem..

Başarılar beyler.

Ula sercan bi konuda gereksiz 5-10 post kasıyon ne adamsın :D

Geçen maç atıyoruz bunlarla. Trainde ilk yarı eziyoruz. 2. yarı başladık. Bizi ts den banladılar :D qL size.

Bunlar kaçaaaaaaar :R

Geri