Süper Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
toz pmbe bi hyttı bnmqi… x(

Yeni bİ a$k aRıoRmm OrjiNAl bişi (H)…

GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe DönMeyene DöN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR

3 kuruşluk admlara 5 kuruşluk muamele yapıyorsan arda kalan 2 kuruş seni satar

Dilerim bütün hayatınız boyunca yaşarsınız

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur..

gülmek icin mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir sakin aglayayim deme, kim bilir belki bir yerde senin bir tek gülüsün icin yasayan biri vardir

Aşk Kalpten gelir İçinden değilSeninki içinden geldi benim o kırılan kalbimden değil

Unut demek çok kolay gel de bana sor bir de sanki sevdan kanınla yazılmış yüreğimde

Kusursuz bir aşktı benim sana büyüttüğüm sen ne yaşadın bilmiyorum

Ne zaman çöller deniz denizler çöl olursa,güneş doğmayı unutup ay çimene düşerse,dağlarda nilüfer çamlarda gül biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM!

Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsada görüntümüz biz sadece birbirimizi görürüz..

Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...

(¯`·._.·[ arkadaş olmak için insan aranmaz insan olanla arkadaş olunur ]·._.·´¯)

umutlara kanma umutlar bir gün imkansızlaşır hayatı toz pembe yaşıyorum sanma her renk bir gün siyahlaşır

ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın!

Kanayan yaralarına kan dursun die başka bedenler basarsan mikrop kaparsın...!!...

Merdivenlerden çıkarken orada olmayan bir adama rastladım..bugün de yoktu orada!..keşke,keşke hiç gelmese...

Bizden nefret edin çünkü sizden değiliz,arkamızdan hep küfredin kendimize kefiliz,dünyalarımız farklıdır anlaşamıycaz eminiz..asadan ölümü çıkaran üstadın nesliyiz biz

Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur

Geri