Süper Msn Nickleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Almeria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu iki yüzlülük neden ? Küçük düşünen ,büyük insanlar.!!

Gökkuşağı olmak gibi Yağmurun içinde…

Döηѕєηdє тαηıмαz αятıк уüяєğiм уüяєğiηi ..

"sana ben kendimi ödünç vermedim ki.."

UmrumdıŞı Özendiğiniz Hayatı YaşamakLa MeşguLum...

Günün ilk ışıkları sahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağı bir dille şunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim...

Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim.

Kanmadim Aynalara Sana Kandigim Kadar...icimde Bir Bosluk Sana Yandigim Kadar..

Aşk:cennetle cehennem arası işleyen trende mevsimlik bir bilet…

yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım..

Kiz DiYé oNém VéRénin.. GuZéL DiYé Kaşar SéVénin! PaRa DiYé Dost SaTanin! KraL oLsa TahTini MAfYa oLsa MéKaNini …….

hayat kendiliğinden ne iyidir ne de kötüdür;ona iyiliği de kötülüğü de katan sizsiniz…

Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum

HayAt bir film gibi yaşanır ve biter filmin sonunda mululuk yada keder hadi sen seç…!!

Seni Sevdiğimi Düşündün..yanıLdın..Ben Sadece Biraz TakıLdım..Sende FazLa KapıLdıNnN..

Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA..

ßundan ßöle sénin giBiléré kaRnım Tøk ! Hayat sénin Rømeø ama aRtık Juliét Yøk...!!!

HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya

Yanıyorum kendi derdime…Ne var elimde kalan…Bu dünya zaten yalan…

кendiиi ßi†mes cüмLε sαnαnLαRα noK†a.... ---------- kRaL oLdUuNu saNaNLaR... saDece qüLmeMe yaRdımcı oLaN soyTaRıLaRsıNızZz xD

Geri