Şu Sıralar Herkes de Olan Ping Sorunu !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ukbela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

ukbela

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
ukbela
Beyler Bu ping sorunu ttnet dolayısıyla mı oluyor ?

Ping Sorunun Baslıca Sebepleri ?

Nelerdir Acıklarsak Herkez Bılgılenmıs Olur

Benim Hikayem ise > Ben 1-2 Yıla Yakın Cs 1.6 Oynarım Her zamanki gibi saat 12-1 gibi pc yi kapattım ping sorunu yoktu !

Sabah 9-10 gibi kalkıp Cs yi actım ve bir sw ye girdim ilk 2-3 saat bisey yoktu ve ben estırmeye dewam edıyordum

Birden oyun birazcık takıldı ve donmalar basladı sonra tab a baktım pıngım ılk defa 200 deydı sonra sasırdım ve modeme Res attım Sonra Yine girdim ve ping yine aynıydı su sekıl oluyordu ping normalde 27 - 28 iken birden
200-300 oluyor neyse yine res attım modeme sonra olmadı
Sinirlendim cıkardım format cd sini caktım formatı sonra yine girdim indirdim yukledım Bi baktım Yine aynı
Kabloları Duzelttim vs Falan Filan derken Baktım olmadı ttnet i aradım ping sorunu var dedım kadın hattınızda bir problem yok dedı bende modemı degıstırıyım dedım ve Zyxel modem Yerine SpeedTouch Thomson Model Modem taktım Denedım Yine olmadı pıngım hala 200.300 Cıldırmak uzereyim Her seyı Yaptım ama Olmuyor Oyunu Bırakmak
Uzereyim Yorumlarınızı Eksik Etmeyin | HBGaming.1nsomnia*|

Birde Beyler Ping Azaltan Cfg lerden Atarsanız Cok Sevinirim

Birde Ping Azaltan Fps 199 Olan Cfg lerden Koyarsanız Cok Sevinirim

Konu başlığına herkesde olan ping sorunu yazmışsın bende ping sorunu falan yok, Birde ping azaltan fps yükselten cfg de yok fps senin net bağlantına uygun en iyi rate ayarları ve ekran kartın ile ilgilidir, Ping ise sadece Internet bağlantın'la ilgilidir, SS'lerde gördüğün 300,600 fps sadece yazıdan ibarettir aslında 100'u geçmez.
Bence senin sorunun oturduğun semt'in hatlarından kaynaklanıyor.

ttnetı aradım hıc bır problem gozukmuyor dıyor ona ne dıyeceksın ayrıca sen de olmuyabılır ama tanıdıgım arkların yarısında pıng problemı var tabı benımkı azmış durumda speed test yaptırıyorum ping test yaptırıyorum oyundakı ile aynı

konu yardım bölümüne Taşınmıştır.

Kardeşim helal olsun, aynı sorun bendede var. Oyun başlayınca 300 , 400 , 500 ölünce düşüyor . ve birden yükseliyor sorunlarımız aynı, yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

ule ping ve fps cfg nedir ya :D:D:D akşam akşam sesli güldüm ... (küfür etmem yasakmış :F )

Geri