Şu kadroyu kingofcs de yenecek ekip varmıdır acaba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Dyer1212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar kim lan net met Razor knka bunlarn ......... :D

scoL oynayamAz Hıc bırıSı :D

bİRİLERİ ARTIK MRS.RAZORU DURDURSUN

ouF konuya bak heLe :D . . .

Mrs.Razor sexafonu yendı vs de

mrs razor öv dedın beni övdüm cfg at hadi kanka bu kadar yeter

Mrs.razor akar gider hahahahahahahahahahaahhahahahahahahahahahahaha :D:DD::D:D

beyLer harun ALLAH'ın uzerıne yemın edıor bole bısı dememıs hatta msnde bıle y0q bu woRD . bu ıftıra atıro cocuga harundan cfg'sini sıteye koymasını ıstemıs harunda koymayınca bole bı ıftıraya bas vurdu harun herkesın uzerıne yemın edıor .

beyLer harun ALLAH'ın uzerıne yemın edıor bole bısı dememıs hatta msnde bıle y0q bu woRD . bu ıftıra atıro cocuga harundan cfg'sini sıteye koymasını ıstemıs harunda koymayınca bole bı ıftıraya bas vurdu harun herkesın uzerıne yemın edıor . sexafonlada ws yapmadım yapsamda yener

beyLer harun ALLAH'ın uzerıne yemın edıor bole bısı dememıs hatta msnde bıle y0q bu woRD . bu ıftıra atıro cocuga harundan cfg'sini sıteye koymasını ıstemıs harunda koymayınca bole bı ıftıraya bas vurdu harun herkesın uzerıne yemın edıor .
[B][SIZE=6][COLOR=#5172ff]0qzz.[/COLOR][/SIZE][/B]
eeht aynen ' .. haRunun hakkını yemeyin byLéR'. yok 3d yok waL 3g fLn adam ßiLek oynuyoR.'

aLpayn 0Lduqu heR kadR0 qüzeLdir ama mehmet aLpaya kaR$ı 0ynamaz aLpayLa Mem0yu aynı team`a yazcakdn x=)

lan karaktersiz seni bana oyunda demedinmi 14.6 da yalancı herif ben senden cfg istedim sende dedin benı nb se öv sexafon cfg atım sana demedinmi hadi msn de yüzüme karşı söyle adi herif seni

Lan Sizde Mr.Razor Dur Gidiyo Lan 8.1 de Öyle Oynasın Diyecem O Adam k1nq Bu waLL Olmadan Önce Bu adam Neden Kasamıyordu ??

-k[a]sub|t[a]* Alayına İsyan

war yenecek team
kAdjr
quArTeR0n
saten bu nıckLerı duyunca adamLAr bunLarın ardından qeLır;)

lan karaktersiz seni bana oyunda demedinmi 14.6 da yalancı herif ben senden cfg istedim sende dedin benı nb se öv sexafon cfg atım sana demedinmi hadi msn de yüzüme karşı söyle adi herif seni

woRd bu uyeLik knk'm oLmasa yemin ederim cok pis soverdım ALLAH kuran nimet carpsın ben 6'da saNa hiç oLe bısı demedım hatta sen gormedm 6'da ve 2demı ne ole bı yerde grmstm ve gordysemde bole bııs demem sana sen kımsınkı benı ovucen lan ovuck olsa 0quzz , aLiş , huseyıne , enese ovdururum sana nıe ovdurem olum bak agzımdan kufur cıkmıor cunku arkadasımın bu uyeLiq.gecen 1 kıngofa grdm bı baktım 50 tane Razor , Mrs.Razor 2 ye gırdım Raz0[r] grdm yanı sana dese bıle fakelerım demiştir. k0cum asLanım kanaryam :H hee sexafonu yendı dıorsn 0Lm beN sexafonla ws yapmadım yapmamda neden bılıon mu yapsam yenicek herksee Razor yendm dıcek reziL oLcz.ben waLLda kullanmıorum yeminLe normal kasan bıle 3d oluor artık su 3d cıkalı tartısmıcam artk.sızınle ya. . . ! kraLmur0 tek LafıM saNa seN y0qqeN beN vardM ASLAN'ımmmm ;)

yalana bak yalana msn kayıtları var

Mrs.Raz0r ÖzeLden Msn eqLe N00b kardeS:D

ya nerde ezık valcı 3d c cfg cı varsa kıngofcs de lan ben ordak lmerlere kıng dyenn aklına sasarım alayı hıle neresı kng bunların essek gb cfg lerı acolar sonra kng oluolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri