4
EXE RANK
Faik Küçükali
Fexe Kullanıcısı
evet ortada.
yha dünkü çozukusn baan ne zman türdein diyo yha 13 yaşndsn dahayaşa bakmayancan ihracata bakacan![]()
dünkü veletsin yha 13. yaşındaısn daha ban ne zman türdein diyor yhala bebelere bak sen ne ara türedinla şerefsiz. seviyeli ol adam ol.
Öncelikle ne zaman türedin v.s diyeceğine emo gibi yha kelimelerini kullanma istersen ve her kim olursa olsun başarı harici post kasacak olursa bizzat ben "banned" atacağım seviyenizi koruyun bu bir oyun yenmekte var yenilmekte neyin polemiğine giriyosunuz.dünkü veletsin yha 13. yaşındaısn daha ban ne zman türdein diyor yha
şurdan 4 ay önce cs 1.5 oynuyordun millete niye laf atıyosun ezik 1.5ciler falan halflife fabrikasındanmı çıktın amk.puhahah steelseries miD forest yapmış nickini yazık size 1.5 ciler
evet ortada.
şurdan 4 ay önce cs 1.5 oynuyordun millete niye laf atıyosun ezik 1.5ciler falan halflife fabrikasındanmı çıktın amk.
Öncelikle ne zaman türedin v.s diyeceğine emo gibi yha kelimelerini kullanma istersen ve her kim olursa olsun başarı harici post kasacak olursa bizzat ben "banned" atacağım seviyenizi koruyun bu bir oyun yenmekte var yenilmekte neyin polemiğine giriyosunuz.
lecolaa kimsin bilmiyorum ama ben neden taraf tutayım adamın birisi polemik yaratmak için saçma sapan yorum atmış uyardım !taraf tutuyon :S:S:SS:S
lecolaa kimsin bilmiyorum ama ben neden taraf tutayım adamın birisi polemik yaratmak için saçma sapan yorum atmış uyardım !
böyle ufak tefek şeyler için taraf tutmam
[COLOR=#969696]-FaiKaLi.61[/COLOR] ' yı da uyardım zaten.