ᄊムリムq cキg i刀dノ尺 ズuレレム刀 丂o刀尺ム ズo刀u丂

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yns07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

yns07

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
yns07
Merhabalar
Ben Fırat 6 Yıllık Cs deneyımlerim sonucunda olusturdum cfg leri sizinle burada paylasıcam. öncelikle Windows7 ye gecmem ile cs deki defterimi kapatım Tanıyanlar bilir beni

Sunuda bilin Cfg Asla ama asla wall vb türden değildir. cfg ayar dosyasıdır ve en iyi ayarlarda insanın kendisi yaptıgı cfg (ayar) dır. Ben kendım icin yaptım ayar yani cfg leri size paylascam sizinde el ayarınıza uyarsa bılınkı bu cfg sızın ıcın en uygunudur. Elinize uygun olan Cfg ıle basarmıcanız sey yoktur. Ayrıca Bazı cfg komutları ıle Cs ayarları ile oynandıgı bır kesındır. yinede herseyi cfg den beklmek yanlişdir.

Buyrun Buarada f1r4t.cfg evet arkadaslar bomba cfg dir bugune kadar en cok beyendım ve en cok kullandığim cfg dir gercekten cok emegim var bu cfg de her ayarı ince ayrıntısına kadar yapıldı gerek dıyer cfg ler gerekse kendı kodlarımla birlestirirek gerecekten bir şaheser çıkardım. Emege saygı arkadaslar bu cfg gibisinin olmadını idda edeblrm Hem hs hem hasaslık hem Goruntu cozunurlugu hersey var... Lutfen indirip kullananlar yorumda bulunsun Cfg de kusur bulanlar soylesin. ki kusursuz oldugunu idda ediyorum.
Kaynak - netbilgini.net: # netbiLgini ~ en hızLı büyüyen forum..

Rar Pass : pm ile

link pm ile

++++++ reepppp vermeyı unutma ;D

Konu Kilit .

Güzelce Nick Koy Eyvallah Ama Bu şekilde olmaz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri