ßézéLyéLi Kish

0
EXE RANK

# netbiLgini ~

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
28 Ara 2008
Mesajlar
970
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
# netbiLgini ~
Malzemeler
- Hamuru İçin:
- 20 çorba kaşığı un
- 150 gr. margarin
- 1 çay bardağı su
- Üst Malzemesi:
- 1 adet kabak
- 1 demet taze soğan
- 2 adet domates
- 2 çorba kaşığı tavuk eti
- 1 su bardağı bezelye
- Sos İçin:
- 1 su bardağı süt
- 100 gr. krema 2 adet yumurta
- 3 çorba kaşığı un
- Tuz,beyazbiber,kırmızıbiber
484.jpg

Süre:60 dk - 4 KişilikYapılışıSu, tuz, un ve margarini mutfak robotunda yoğurarak hamur haline getirin. Bu hamuru buzdolabında 1 saat dinlendirin. Sürenin sonunda kenarları dışarı gelecek şekilde fırın tepsisine yayın.

Sebzeleri yıkayıp, kabuklarını temizleyin ve ufak ufak doğrayın. Hamurun üzerine sebzeleri ve tavuk etini yayın. Bezelyeyi dökün.

Sos malzemelerini iyice karıştırıp sebzelerin üzerine dökün. Fırında 200 derecede 45 dakika pişirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.
 
paylaşım ıcın tsk
 
payLaşm için thnx
 
Geri
Üst