~ ßatuhan <EZ3R>`` CLAN ARIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan ****ler Siz Kimsiniz Lan Benim Kankama Laf atıyosunuz. Pamuk daha düne kadar balyOÇ un yalakasıydın noldu balyOÇ abine ?

morkaplan ezosu senınde cfg ıstedıgın gunlerı unutmadık kocum hadi gg.

Clan bulmada başarılar sana.

[quote="']Birdaha uyarmam türkçemizi düzgün kullanalım..[/QUOTE]
ne sanıyon la kendini gerizekalı

:D BeyLer yavaŞ oLun biraz bu ne hız

la allahın ezoları pubda onundekı adamı vuramaz gelır burda bı bokmus gıbı yorum atar morkaplan ezosu senı cfg dılendıgın gunlerı unuttun batuhan abı lutfen at abı cok saglamsın ne olur cfglerı at dıye aglıyordun bebem unuttun mu bunları getırmıs 2 adam daha aglayın bebeler. Sızın etıket oldugunuzyerlerde fıyatı ben koyarım warsa ıtırazı olan ozelden eklesın wsatalım hadi canım gg. Bıde akıl edemedıgınz veya aklınız ermedıgınız konulara yorum atmayın gg.

tartışma yaratacak yorumlar atmayın ! aksi halde konu kilit ve alakasız küfürlü yorum atanlar hakkında gereken yapılacaktır

la allahın ezoları pubda onundekı adamı vuramaz gelır burda bı bokmus gıbı yorum atar morkaplan ezosu senı cfg dılendıgın gunlerı unuttun batuhan abı lutfen at abı cok saglamsın ne olur cfglerı at dıye aglıyordun bebem unuttun mu bunları getırmıs 2 adam daha aglayın bebeler. Sızın etıket oldugunuzyerlerde fıyatı ben koyarım warsa ıtırazı olan ozelden eklesın wsatalım hadi canım gg. Bıde akıl edemedıgınz veya aklınız ermedıgınız konulara yorum atmayın gg.

asdasbh abimi ? aksdn jas cfg dilenmişim bota bak adam olmuşda abi dedirtiyor.
Hayal Gücüne Hayranım Yalaka :)
Git balyOÇ una yalakalık yap okby :)

muhammed abı abı dedıgın gunlerı unutmadım onundekı adamı vuramazken yınede helal dedım abı cfgn saglam bende kıng olum dıe aglayan kımdı actırtma agzımı turkıyede sızın gıbı 2 yuzluler cok anasını satım cfg atarıs kıng olurlar sonra 2 gun sonra tepemıze bınerler gg

muhammed abı abı dedıgın gunlerı unutmadım onundekı adamı vuramazken yınede helal dedım abı cfgn saglam bende kıng olum dıe aglayan kımdı actırtma agzımı turkıyede sızın gıbı 2 yuzluler cok anasını satım cfg atarıs kıng olurlar sonra 2 gun sonra tepemıze bınerler gg
askdbasd yaşın kaç lan senin abi dicem mal bebe ? kingmiş ******git 2günlük adam açtırtma benim agzımı bot. balyOÇ a yalakalık yap cfg atsın size ok by.

ah 2 gunluk bebeler dun neydı sımdı ne allahın botu profılde msn war gel ws ataLım ezo burdan klavye delıkanlılıgına benzemes kocum hadi canım kumda oyna .

asdasbh abimi ? aksdn jas cfg dilenmişim bota bak adam olmuşda abi dedirtiyor.
Hayal Gücüne Hayranım Yalaka :)
Git balyOÇ una yalakalık yap okby :)

batuhan umarım ıstedıgın clanı bulursun . Morkaplan sen kimsin yenimi fırladın ?ikide bir balyoç diyip durma o senin gibi botlarla aynı oyunda bile bulunmaz sen kımsınkı onun nıckını agzına alıyorsun ? derdın ne anlamadım heralde aykut zamanında ananı fena ... xD xD

Lan koylu Humman Pasıf velet adamın arkadası ıtıraf ettı cargador ve gh kullanıyor dıe daha neyın derdındesın sen Otistik

senı kım alsı 2 gunluk oyuncu cs bırak !

SirSwagger Clan'a alır seni merak etme. :)

qweqwe katılıorum Pa$aLi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri