~ ßatuhan <EZ3R>`` CLAN ARIYOR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0
EXE RANK

BooeSteR

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
BooeSteR
Arkadaslar clan arıyorum v1.5 profılımde var bu saatten sonra kımsenın agız kokusunu falan cekemem gırerım oyunumu oynayıp cıkarım csye sadece adam vurmak ıcın degıl ortam olsun dıye gelıyorum ılgılenenler cıddı kısıler eklesın (Profılde msn mevcuttur)

batujan malmısın abi kaanla itibara geç clan kurulou başka

türkçemizi düzgün kullanalım ..

Türkçe'mizi düzgün kullanalım.

Türkçemizi düzgün kullanın. !

Bencede gec ıletısıme

Birdaha uyarmam türkçemizi düzgün kullanalım..

ne kontoru mal ne dıyorsun sen ?

senin gibi karaktersizi kim clanına alır ki alana yazık derim.

Senin gibi kingi kacırmamalılar :D

sercaN ALALHın botu agzımı actırtma benım allahın kekosu senı senın ***unu kım kaldırıyor anlamıyorum . bok kadar weled bıde dıl uzatıyor allahın ezosu senı ghyle geldın buralara onundekı adamı vuramıyodun ne olduda 2 gunde degıstı tw wer dedıgımde wermıyordun allahın ezosu senı karaktersız sensız esas yuru gıt her konuya karı gıbı yorum atma kaybol .

sercaN ALALHın botu agzımı actırtma benım allahın kekosu senı senın ***unu kım kaldırıyor anlamıyorum . bok kadar weled bıde dıl uzatıyor allahın ezosu senı ghyle geldın buralara onundekı adamı vuramıyodun ne olduda 2 gunde degıstı tw wer dedıgımde wermıyordun allahın ezosu senı karaktersız sensız esas yuru gıt her konuya karı gıbı yorum atma kaybol .

16 yaş Detected..

Tarışma yaratacak yorumlardan kaçınalım...Aradığın clanı bulman dileğiyle

sercan senı bulcm ben merak etme tamam ? sankı kendısı 20 yasında

Türkçemizi düzgün kullanalım aksi taktirde konu kilitlenecek ona göre.İyi forumlar

sakin ol ibo başkan

adam turkce turkce kaptırdı kendını :D

Sercan Adam qibi konş bebe Batuhan Bizim icin Adam qibi adamdır kocum anLcan Adamına göre muameLe ok by ?

Haklısın yusuf sercan 3 kurusluk bebe kım takıyor kı onu bos bos yazıyor ıste :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri