~ SpawN'a Türk Yorumu :D

salak herif sen banamı Türk lüğü öretcen ben 1 senesini Ankara Ülkü Ocaklarında geçiren Türklük,İslamiyet öğrenen adamım senin gibi sokak çapulcusuylamı uraşcam ??* Biraz gülelim dedik bebe beliğe laf olduk .Delikanlısın sen tmm .. Günlerimi Aylarımı geçirdim ocakta senin gibi artistleri çok gördük ..
1 yıl :D 1o yıl geçirdim ama şaka da olsa türk değil mi gibisinden şeyler söylemen garip geldi bana da :( Türkü ve Türk olmayı çok severim ve asla karşıt söz söyletmem :)...

1 yıl :D 1o yıl geçirdim ama şaka da olsa türk değil mi gibisinden şeyler söylemen garip geldi bana da :( Türkü ve Türk olmayı çok severim ve asla karşıt söz söyletmem :)...

kapayın bu konuyu ya şu an istanbulda olmamın sebebi bile babamın burdaki ocağa tayin olması bn hayatımı bu işlere adadım :S ne konusuonuz siz iyiki şaka yapalım neşemiz yerine gelsin dedik . Saatlerimi harcadım pkk sitelerini hacklemek için nelerle uraştım bi şeyden haberiniz yok delikanlılık yapıosunuz :S ..

ben sana bir şey dedim mi kardeşim neden hddetleniyosun hemen :) şakası bile hoş değil dedim...

spawn abi seni sewiyom be kocum benim disleri gözlerimi kamastırdı SpawN you are my Child HeRo =D =D bro you Living Legend :D kocum benim Dislerini iyi fırcalamısın =D yakısıklı :D ( is this a good turkish saying )

Buda Benden Yine Spawn'ın Resimlerınden Bir Yorum

:D

spawn abi seni sewiyom be kocum benim disleri gözlerimi kamastırdı SpawN you are my Child HeRo =D =D bro you Living Legend :D kocum benim Dislerini iyi fırcalamısın =D yakısıklı :D ( is this a good turkish saying )

Buda Benden Yine Spawn'ın Resimlerınden Bir Yorum

:D

hehe güzeldi:D

asdilkajad :D Koptum ya.

Harbiden beyazmış zuahuah :D

hehehe Güzel :D
Paylaşım İcin Teşekkürler.#

Öküz ya koptum :)

Amacım Türkleri kötülemek değil tabikide :)

Arkadaşın yorumu hoşuma gitti ve paylaştım :)

Bu kadar polemiğe gerek yok yani :)

İyi forumlar.

Geri