~ SpawN'a Türk Yorumu :D

0
EXE RANK

`~q0zyAs`1. *

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
`~q0zyAs`1. *
qweqweqweqew.Spawn bildiğim kadarıyla Müslüman bir İnsan ismi de Mohammed Birşeydi Ama.Yanlış olmasın yinede

Hey allahım yaa :D

Kendimizi her yerde belli etmek zorundamıyız ya :D

Kendimizi her yerde belli etmek zorundamıyız ya :D

ne demek bu?

olabilir demiş olabilirde ne gülünecek nede yargılanılacak bir durum kendimizi belli ediyoruz sen türk toplumunu dengesizmi sanıyosun arkadaşım saçma süpidik post kasacam diye yorum atma buraya

ne demek bu?

olabilir demiş olabilirde ne gülünecek nede yargılanılacak bir durum kendimizi belli ediyoruz sen türk toplumunu dengesizmi sanıyosun arkadaşım saçma süpidik post kasacam diye yorum atma buraya

hahaha :D sadece gülüyorum sana :)

burda bile faşistlik yapan var :):)

beyler düzgün yorum yapın lütfen :D

Turk Her Yerde Turk napcan :)

bizim farkımız bu işte rezillik

doru dıosun ama işte bazıları bunu anlamıo :D lafı tartışmaya çevirmeye çalışıolar .Sanıyolarki delikanlılık yapıolar :D

sen kendini yada toplumu rezil görüyorsan gör?

ben rezil görmüyorum düşüncelerimi söylüyorum 10 yaşında cocuk muamelesi yaptırtma kendine ,muhattab olmuyorum cocuklarla

sen kendini yada toplumu rezil görüyorsan gör?

ben rezil görmüyorum düşüncelerimi söylüyorum 10 yaşında cocuk muamelesi yaptırtma kendine ,muhattab olmuyorum cocuklarla

salak herif sen banamı Türk lüğü öretcen ben 1 senesini Ankara Ülkü Ocaklarında geçiren Türklük,İslamiyet öğrenen adamım senin gibi sokak çapulcusuylamı uraşcam ??* Biraz gülelim dedik bebe beliğe laf olduk .Delikanlısın sen tmm .. Günlerimi Aylarımı geçirdim ocakta senin gibi artistleri çok gördük ..

tamam klavye erkegi agla burda:=)

türklükde islamcılıkda sizde :):):):)

tamam klavye erkegi agla burda:=)

türklükde islamcılıkda sizde :):):):)

:@ :@ sana erkekliği göstermek isterdim ama konustukça bn suçlu duruma düşcem en büyük erdem cvp vermemek ve bu erdemi yerine getircem .... Aeo

Geri