17
EXE RANK
-k1nq`LioN*
Fexe Kullanıcısı
Puanları
0
Çözümler
0
- Katılım
- 15 Ocak 2010
- Mesajlar
- 17,143
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 32
[FONT="]Malzemeler[/FONT]
[FONT="]4 adet orta boy soğan[/FONT]
[FONT="]1 adet kırmızı soğan[/FONT]
[FONT="]1 diş sarımsak[/FONT]
[FONT="]2 yemek kaşığı buğday unu[/FONT]
[FONT="]2 yemek kaşığı zeytinyağı[/FONT]
[FONT="]6 su bardağı su[/FONT]
[FONT="]Kırmızıbiber[/FONT]
[FONT="]Karabiber[/FONT]
[FONT="]Tuz [/FONT]
[FONT="]4 dilim kızartılmış ekmek[/FONT]
[FONT="]120 gr kaşar peyniri[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Yapılışı[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Soğanları yağda sık sık karıştırarak rengi kahverengi olana dek yaklaşık 20’ pişirin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]İçine dövülmüş sarımsağı ve unu ekleyerek 1-2 ‘daha pişirin.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Sıcak suyu yavaş yavaş, unun topaklaşmasını önleyecek şekilde ekleyin.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Tuz ve biberleri ekleyin, 10’daha pişirin.[/FONT]
[FONT="]Üzerine:[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Bayat ekmeklerinizi ayrı bir yerde küp küp doğrayın. 220 º fırında kızartın.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Peyniri rendeleyin.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Arzu edilirse çorba servisi yaptıktan sonra kaseye ekmekleri ve peynirleri ekleyerek süsleyin. [/FONT]
[FONT="]4 adet orta boy soğan[/FONT]
[FONT="]1 adet kırmızı soğan[/FONT]
[FONT="]1 diş sarımsak[/FONT]
[FONT="]2 yemek kaşığı buğday unu[/FONT]
[FONT="]2 yemek kaşığı zeytinyağı[/FONT]
[FONT="]6 su bardağı su[/FONT]
[FONT="]Kırmızıbiber[/FONT]
[FONT="]Karabiber[/FONT]
[FONT="]Tuz [/FONT]
[FONT="]4 dilim kızartılmış ekmek[/FONT]
[FONT="]120 gr kaşar peyniri[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Yapılışı[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Soğanları yağda sık sık karıştırarak rengi kahverengi olana dek yaklaşık 20’ pişirin. [/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]İçine dövülmüş sarımsağı ve unu ekleyerek 1-2 ‘daha pişirin.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Sıcak suyu yavaş yavaş, unun topaklaşmasını önleyecek şekilde ekleyin.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Tuz ve biberleri ekleyin, 10’daha pişirin.[/FONT]
[FONT="]Üzerine:[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Bayat ekmeklerinizi ayrı bir yerde küp küp doğrayın. 220 º fırında kızartın.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Peyniri rendeleyin.[/FONT]
·[FONT="] [/FONT][FONT="]Arzu edilirse çorba servisi yaptıktan sonra kaseye ekmekleri ve peynirleri ekleyerek süsleyin. [/FONT]