Soğan Çorbası

17
EXE RANK

-k1nq`LioN*

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
Katılım
15 Ocak 2010
Mesajlar
17,143
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
32
-k1nq`LioN*
[FONT=&quot]Malzemeler[/FONT]
[FONT=&quot]4 adet orta boy soğan[/FONT]
[FONT=&quot]1 adet kırmızı soğan[/FONT]
[FONT=&quot]1 diş sarımsak[/FONT]
[FONT=&quot]2 yemek kaşığı buğday unu[/FONT]
[FONT=&quot]2 yemek kaşığı zeytinyağı[/FONT]
[FONT=&quot]6 su bardağı su[/FONT]
[FONT=&quot]Kırmızıbiber[/FONT]
[FONT=&quot]Karabiber[/FONT]
[FONT=&quot]Tuz [/FONT]
[FONT=&quot]4 dilim kızartılmış ekmek[/FONT]
[FONT=&quot]120 gr kaşar peyniri[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Yapılışı[/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Soğanları yağda sık sık karıştırarak rengi kahverengi olana dek yaklaşık 20’ pişirin. [/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]İçine dövülmüş sarımsağı ve unu ekleyerek 1-2 ‘daha pişirin.[/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Sıcak suyu yavaş yavaş, unun topaklaşmasını önleyecek şekilde ekleyin.[/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Tuz ve biberleri ekleyin, 10’daha pişirin.[/FONT]
[FONT=&quot]Üzerine:[/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Bayat ekmeklerinizi ayrı bir yerde küp küp doğrayın. 220 º fırında kızartın.[/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Peyniri rendeleyin.[/FONT]
·[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Arzu edilirse çorba servisi yaptıktan sonra kaseye ekmekleri ve peynirleri ekleyerek süsleyin. [/FONT]
 
Geri
Üst