>sNk AİM 2011 NEW DİRECT DOWNLOAD<

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan feestje
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
0
EXE RANK

feestje

Fexe Kullanıcısı
Puanları 0
Çözümler 0
feestje
Cfg kullanımı: Cfg'yi Valve/Cstrike Dizinine atıcaksınız Ve Oyuna Girip Konsola CFG'nin İsimini Yazıcaksınız Ve Cfg Aktif Olucaktır...+++
G Tusuna Basarak Aim'i Aktif Ve Deaktif Edebilirsiniz Herkeze iyi fraglar
DOWNLOAD

Denemycm ama + rep weridm

eyw kardesim:)

İndirmeyen PİSMAN tavsiye Ediyorum Paylastıgım Cfgler En iyilerindendir...+reedit yapıyorum emeg Var lütfen;D

Deniyorum hemen...

denedikten sonra yorum yazarsanız Sevinirim...:=)

Tmm da kardeşim aim "G" ile açılıyor demişsin de biraz açıklar mısın nasıl aim yani ??? :)

Cfgnin içinde var olan aim script sayesinde tam kafaya nisan alıyor sıktıgınızda.. G tusuda Bunu Aktif Ve Deaktif Etmeye Yarıyor.

WallHack'dan beter :) ? SXE geçiyor mu peki bu AİM ?

Malesef AİM geçmiyor Fakat Cfg Sxe'yede Entegre yaptık. yani Hem sxe hemde sxesiz Girebilirsiniz İncelerseniz Alias kodlar Var onlar malsf sxeden geçmez geçmedigi için userconfig gibi ufak ayarlar yaptık ve sxe içinde güzel bir cfg şekline geldi deneyerek farkı göreceksiniz!

Tmm deniyeceğim inşallah...Şuanlık kullandığım güzel bir CFG var da... bb3 burkay :)

nsl indircm :S

kardeş linke giriyorum ingilizce biraz anlıyorum ama downloada tıklıorm yklemıor yenılersen sevinirm ...

dLrqN

süre bitince basıcaksın linkte sorun yok ki Direk iniyor bende xS süre bitsin tıkla iner 0.

saol:001_huh:

Geri